Bagajul in vacanta cu copiii – o provocare?

bagajul in vacanta

Bagajul in vacanta nu trebuie sa fie o bataie de cap!

Este august, luna concediilor, dar si ultima luna de vara. Cei mici sunt in vacanta, asa ca trebuie sa profitam de tot timpul pe care il avem impreuna cu ei. Fie ca faceti o escapada la munte, la mare, sau chiar in alta tara, noi am pregatit ceva special pentru voi.

Este vorba despre Summer Box Happy&Safe Holiday – Pachet Sanatate in Vacanta, Life Care®. Pentru ca sa te simti confortabil in vacanta nu e un moft, e un MUST.

Ce iti ofera pachetul nostru si de ce este perfect pentru bagajul in vacanta cu cei mici

Atunci cand plecam la drum cu cei mici, nu avem cum sa nu ne gandim si la aspectele negative. Daca apare febra pe neasteptate? Daca o sa ne confruntam cu un episod de „rosu in gat”? Sau ce putem face daca cei mici au rau de masina si nu ne putem bucura de drum?

Ca sa nu mai vorbim despre problemele legate de tranzitul intestinal, care mereu sunt neprevazute. Sau alergiile suparatoare care ii fac pe cei mici sa stranute si sa le curga nasul.

Noi avem un raspuns la toate aceste probleme si se numeste Summer Box Happy&Safe Holiday – Pachet Sanatate in Vacanta.

Contine 6 SUPLIMENTE de VACANTA pe care ti le recomandam sa le iei cu tine pentru a evita orice disconfort care poate aparea in mod neprevazut.

  • fara rau de miscare
  •  uita de durerile in gat
  •  intareste sistemul imunitar
  •  regleaza flora intestinala
  •  ideal pentru alergii

Poti citi mai multe informatii despre produsele din pachet in articolul nostru de blog, Sanatate in vacanta: TOP suplimente must-have.

Hai sa vedem ce efecte are fiecare supliment si ce alte produse iti mai recomandam pentru o vacanta fara griji alaturi de cei mici

Pentru prevenirea raului de miscare, iti recomandam  NauseaSTOP, pastile pentru miscare libera, Life Care®

Are la baza o combinatie de ghimbir BIO, vitamina B6 si ulei de menta ce contribuie la buna functionare a sistemului digestiv si ofera o stare de bine organismului.

Ideal pentru inlaturarea raului de miscare din timpul transportului cu masina, avionul, trenul sau vaporul. Ajuta la diminuarea starilor de greata, a celor de epuizare si rau general. Produs 100% NATURAL.

bagajul in vacanta si durerile in gat

Amelioreaza durerile de gat cauzate de raceala sau de gripa cu ajutorul LarynxForte, spray pentru gat, cu galbenele BIO.

Actiunea multipla a ingredientelor precum galbenelele BIO, scortisoara, menta si eucaliptul confera un efect rapid de calmare si regenerare, actionand direct asupra locului iritat.

Galbenelele BIO – datorita uleiurilor volatile din compozitie, actioneaza eficient in cazul inflamatiilor de la nivelul faringelui si a laringelui, calmeaza senzatia de uscaciune si disconfortul la inghitire si accelereaza procesul de recuperare.

Scortisoara – revigoreaza organismul si contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Menta – are in compozitie L-menthol, o substanta ce poate reduce inflamatiile de la nivelul gatului si a tractului respirator.

Eucaliptul – este un remediu natural deosebit de util in ameliorarea racelii si tusei, dar este eficient si in raceli si tulburari respiratorii ce pot afecta bronhiile.

Raceala si vacanta nu merg mana in mana. Iti recomandam Life Impulse® UltimateImmuno.

Extractul natural de salcie din compozitia suplimentului alimentar Life Impulse UltimateImmuno este recunoscut pentru proprietatile sale de antiinflamator natural.

Astfel, acest ingredient este potrivit pentru reducerea febrei, a durerilor de cap sau de muschi cauzate de gripa sau raceala

Este bogat in vitamina C, esentiala pentru o buna functionare a sistemului imunitar. Poti citi mai multe despre efectele vitaminei C asupra organismului in articolul nostru, Vitamina C – tot ce nu stiai despre „antioxidantul minune”.

Pentru geanta de vacanta, iti recomandam sa nu iti lipseasca din ea Life Impulse® ProbioLife.

Contine peste 5 miliarde de germeni care reconstruiesc flora intestinala, cresc imunitatea organismului, previn infectiile tractului digestiv si impiedica dezvoltarea bacteriilor patogene.

ProbioLife, cu complex de germeni, Life Care® are in compozitia sa un complex de patru germeni: lactobacillus acidophilus, enterococcus, thermophillus si lactobacillus rhamnousus.

Alergiile de sezon, mai ales cele la polen, care sunt atat de comune, ii pot afecta foarte usor pe copii. De aceea, nu uita sa iei cu tine in vacanta si Life Impulse® NoAlergo.

Suplimentul alimentar NoAlergo, cu ulei BIO de chimen negru, Life Care® a fost conceput special cu ulei BIO de chimen negru pentru a reduce imediat efectele negative ale alergiilor respiratorii la polen, par de animale sau diferite plante.

Acest ulei special de chimen negru este recunoscut pentru proprietatile sale antiastmatice asupra cailor respiratorii afectate de astm si actiunea sa antibacteriana impotriva Stafilococcus aureus.

Poti citi mai multe despre beneficiile chimenului negru in articolul nostru, Uleiul de chimen negru – beneficii si proprietati.

bagajul in vacanta

Lupta impotriva durerilor cu ajutorul  Active Salicin, cu extract din scoarta de salcie alba.

Salcia alba sau salicinul are proprietati antipiretice si antinevralgice. Se mai numeste si „aspirina naturii”.

Ajuta la functionarea normala si mobilitatea articulatiilor prin atenuarea disconfortului provocat la nivel articular. In plus, poate combate starile febrile, sustine sanatatea cailor respiratorii, combate orice disconfort muscular, are efect calmant si antiinflamator.

Produse de neratat in bagajul de vacanta (EXTRA)

Spray anti insecte, Protekt Spray, cu citronela si plante BIO, Life Care®

Te protejeaza de intepaturile insectelor atunci cand iesi in natura. In acelasi timp, poate fi un bun calmant al pielii iritate dupa muscatura insectelor, in cazul in care ai uitat sa il utilizezi. Este potrivit chiar si pentru pielea celor mici.

Are la baza o combinatie de plante BIO precum aloe vera, masline, lavanda, dar si citronela, pentru a tine insectele la distanta. 

Crema regeneranta, cu pantenol 5%, Life Care® – pentru bebelusi, copii, adulti

Indeparteaza senzatiile neplacute, cum sunt cele de mancarime. Ajuta la regenerarea epidermei, ingrijeste intensiv pana si cea mai sensibila piele.  Ofera protectie impotriva factorilor daunatori externi si ingrijeste si calmeaza pielea uscata, crapata si iritata.

Ceai Ecologic din plante si fructe, pentru copii, Life Care®

Copiii au un sistem imunitar mai fragil decat cel al adultilor, fiind mai predispusi imbolnavirilor. Pentru intarirea imunitatii celui mic apeleaza la metode naturale.

Ceaiul Clopotel Cavalerul Imunitatii este un produs BIO din plante si fructe, cu un gust placut si usor de administrat celui mic. Combinatia de plante, precum melisa, menta, macesele, galbenelele si catina pot sustine imunitatea si digestia la copii.

Cam asta este lista noastra care sa iti completeze bagajul in vacanta cu copiii. Tu ce mai adaugi la ea?

Articol scris de,
Valentina Ciobanu
Brand & Marketing Manager

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *