Plasturii incalzitori pentru durere: beneficii si utilizare

plasturii incalzitori pentru durere

Plasturii incalzitori pentru durere sunt un produs foarte popular si usor de utilizat atunci cand suferim de o durere musculara, articulara sau chiar si menstruala. Efectul termic poate dura ore in sir, timp in care zona dureroasa este calmata si revigorata. Poate sunteti obisnuiti ca pana acum sa folositi plasturi incalzitori care se aplica direct pe piele. Insa noi iti prezentam o alternativa la fel de eficienta, doar ca acesti plasturi se aplica… pe haine. Da, ai citit bine.

Plasturii incalzitori MINERAL POWER!

Sunt o solutie eficienta si usor de folosit, care te va ajuta sa te simti din nou in forma maxima! Plasturii contin 3 ingrediente active principale care au proprietati antiinflamatorii si calmante: carbunele activ, eucaliptul si ginsengul.

Carbunele activ are un efect antiinflamator asupra zonei dureroase. In plus, acesta mentine senzatia termica in zona dureroasa pana la 10 ore de la aplicarea plasturelui. Faptul ca plasturele se incalzeste determina intensificarea fluxului sanguin in zona dureroasa, ceea ce duce la relaxarea musculaturii si la ameliorarea durerii. Carbunele activ asigura si mentine temperatura optima pentru ca acest proces de incalzire sa aiba loc.

Ingredientul activ din eucalipt este cineolul, care are efecte antivirale, antiseptice, antireumatice si calmante. Este un excelent emolient si poate fi folosit in tratarea inflamatiilor. Ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si la oxigenarea celulelor. Calmeaza si relaxeaza musculatura tensionata, trateaza durerile de cap si combate oboseala. Principalii compusi sunt:  flavonoide liposolubile, taninuri, rezine si cumarine care au efecte antiseptice, antireumatice, contribuind si la stimularea circulatiei sanguine.

Ginsengul este o planta cu o utilizare de peste 2000 de ani, originara din China dar cultivata in prezent in mai multe zone ale lumii datorita reputatiei sale de panaceu; substantele active din radacina ginsengului se numesc ginsenozide si au proprietati analgezice, sedative, anticonvulsive si antiinflamatoare.

Acesti plasturi au rolul de a actiona local asupra durerii. Au un efect de pana la 10 ore asupra zonei afectate, o actiune directa asupra disconfortului muscular, articular si menstrual. Ei relaxeaza muschii si imbunatatesc mobilitatea si au capacitatea de a oferi o senzatie placuta de calmare a intregii zone dureroase.

Cui ii sunt recomandati plasturii incalzitori pentru durere

Plasturii pot fi folositi de oricine, indiferent de varsta sau stil de viata. Durerile pot aparea oricand, indiferent ca ai un stil de viata activ sau sedentar, ca esti adolescent, tanar sau senior. De aceea, e bine sa le constientizam si sa fim pregatiti sa le amelioram si stopam. Iar plasturii pentru durere sunt o modalitate rapida si usoara prin care putem face acest lucru.

Durerile de articulatii sau reumatice pot scadea calitatea vietii deoarece iti afecteaza atat starea fizica, cat si cea psihica.

Oasele noastre sunt conectate prin articulatii. Astfel, ai sustinere si te poti misca in voie. Exista mai multe tipuri de dureri articulare, insa cele mai intalnite sunt: artrita, artroza (osteoartrita) si guta.

Articulatiile se pot inflama, devenind sensibile, iar atunci cand te misti, apare durerea. Ele pot deveni rigide, ingreunand miscarea, sau pot fi afectate de lichide care se acumuleaza in spatiile articulatiilor.

Durerile reumatice pot debuta intr-o singura parte a corpului (localizate, spre exemplu, in umar) sau in mai multe (cum ar fi la incheieturi). Ele apar ca urmare a deteriorarii cartilajului articular, care acopera suprafetele osoase ce formeaza o articulatie.

Cele mai afectate zone sunt genunchii, soldurile, degetele si partea inferioara a spatelui. Printre simptome, in afara de durerea localizata, se afla: umflarea articulatiilor, slabiciune a muschilor, dificultate in timpul mersului cauzata de durere, dificultate in intreprinderea sarcinilor simple, ca imbracatul sau aplecatul.

Citeste mai multe informatii despre durerile musculare si articulare in articolul nostru, Remedii naturale pentru dureri reumatice si articulare.

Cazuri concrete in care ii poti folosi

Suprasolicitare fizica

Activitatile fizice intense sau repetate pot duce la aparitia disconfortului muscular si articular. Suprasolicitarea poate provoca microleziuni la nivelul tesutului muscular si articular, determinand aparitia durerii si a inflamatiei.

Diferite leziuni

Accidentarile sau traumatismele la nivelul muschilor si articulatiilor pot cauza disconfort. Acestea pot include entorse, luxatii, rupturi musculare sau leziuni ale cartilajului.

Postura necorespunzatoare

Adoptarea unei pozitii incorecte pe o perioada indelungata de timp poate exercita presiune asupra muschilor si articulatiilor, ducand la disconfort. De exemplu, statul prelungit intr-o pozitie sezanda poate provoca dureri musculare si articulare.

Inflamatia

Inflamatia este un raspuns natural al organismului la leziuni sau infectii. Aceasta poate afecta muschii si articulatiile, determinand disconfort si durere.

Stresul si anxietatea

Stresul si anxietatea pot contribui la aparitia disconfortului muscular si articular. Tensiunea emotionala poate determina contractia musculara excesiva si poate agrava simptomele existente.

Disconfortul menstrual

Este o afectiune comuna care afecteaza multe femei in timpul ciclului menstrual. Apare de obicei inainte sau in primele zile ale menstruatiei si poate implica o gama de simptome, inclusiv crampe abdominale dureroase sau disconfort.

Toate aceste probleme pot fi ameliorate sau chiar stopate cu ajutorul plasturilor incalzitori MINERAL POWER. Lipiti plasturele pe imbracamintea ce are contact cu pielea, nu aplicati direct pe piele, a nu se utiliza cand pielea este sensibila sau iritata. Plasturele se activeaza in contact cu aerul si se incalzeste dupa 5 minute. Efect de pana la 10 ore.

Actiune directa asupra disconfortului muscular si articular. Imbunatatesc starea in timpul menstruatiei. Relaxeaza muschii si sustin mobilitatea. Produs VEGAN.

Tu ai incerca plasturii incalzitori pentru durere?

Articol scris de,

Valentina Ciobanu

Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *