Semne ca iti cureti excesiv tenul

Semne ca iti cureti excesiv tenul

Semne ca iti cureti excesiv tenul? Hei, pasionat de ingrijirea pielii! Aceste semne chiar exista si trebuie sa le acorzi o atentie sporita. Daca crezi ca rutina ta e de necombatut, dar totusi pielea ta nu arata asa cum ti-ai fi dorit, e posibil sa gresesti un pas esential: cum sa iti cureti tenul corect.

Poate ai o multime de produse de ingrijire si frumusete, urmezi o rutina de ingrijire a pielii si te rasfeti cu tratamente pentru piele. Cu toate acestea, cand vine vorba de curatarea fetei, nu te gandesti prea mult la asta, nu-i asa? Spre exemplu, stiai ca este ideal sa masezi un demachiant facial pe fata timp de aproximativ 20-30 de secunde pentru a obtine toate beneficiile? Foarte putini oameni respecta aceasta regula.

Demachierea corecta e pasul principal spre un ten de invidiat

Daca nu iti cureti corect fata, acest lucru poate provoca o multime de probleme ale pielii. Iata cateva semne la care poti fi atenta. Dupa ce ti-ai curatat fata, daca vezi urme de fond de ten sau mascara in timp ce o stergi cu prosopul, inseamna ca modalitatea de curatare a tenului nu functioneaza. Fie te speli pe fata prea repede, fie folosesti un produs de curatare gresit pentru tipul tau de piele. In ceea ce priveste machiajul pentru ochi, poate fi destul de greu sa scapi de el, prin urmare, este important sa folosesti produsele ideale.

Pielea ta arata fad dupa curatare?

Pielea ta ar trebui sa arate proaspata si intinerita dupa curatarea ei. Daca observi ca pielea ta are un aspect tern, fac, pare „plictisita” dupa ce te-ai demachiat si ti-ai curatat fata, atunci nu o faci bine. Desigur, spalarea excesiva si frecarea agresiva a fetei nu sunt o optiune, dar respecta urmatorii pasi: foloseste un sapun bland cu pielea sau un demachiant si tonic revitalizant caracteristic tipului tau de ten, asigura-te ca iti exfoliezi fata de doua ori pe saptamana, foloseste mereu apa calduta atunci cand te speli pe ten (apa fierbinte usuca tenul si poate provoca iritatii).

Ai porii infundati

Curatarea indeparteaza murdaria, uleiul si alte impuritati de pe fata ta. Dar, atunci cand nu iti cureti bine fata, murdaria ramase pe ten ajunge sa iti infunde porii. Pentru a evita acest lucru, cel mai bine este sa folosesti produse care indeparteaza murdaria adanca, care elimina eficient impuritatile si ofera pielii o senzatie de curatare vizibila.

Rutina de skincare nu functioneaza

Un alt indicator al curatarii gresite a fetei este ca nu observi schimbari in bine, chiar si dupa ce ai folosit cele mai eficiente produse de skincare. Exista un motiv pentru care expertii recomanda utilizarea produselor pe pielea proaspat curatata, anume pentru ca permite produselor sa patrunda mai adanc si sa functioneze eficient. Atunci cand pielea ta este acoperita de uleiuri naturale in exces si impuritati, produsele de ingrijire a pielii nu pot patrunde in piele ca sa isi poata face magia.

Textura pielii se simte neuniforma

Este posibil sa fi observat cum pielea ta se simte grasa, aspra si neuniforma atunci cand nu ai spalat-o chiar si cateva ore. Daca nu iti cureti eficient fata, permiti acumularea de celule moarte ale pielii pe suprafata pielii, iar acest lucru poate provoca mai multe probleme ale pielii: acnee, iritatii, aparitia punctelor negre sau a celor de grasime, sebum in exces si nu numai.

Iti recomandam si articolul 7 trucuri pentru un ten neted si curat, pe care il poti citi AICI.

Produse cu ingrediente naturale pentru un ten curat

Semne ca iti cureti excesiv tenul

Aloe Vera si uleiuri naturale pentru un ten sanatos

Demachiantul bifazic cu Aloe Vera – certificat BIO imbogatit cu activatori celulari. Contine Phytosqualane si ulei de macadamia, ce confera demachiantului o textura usoara, care ii permite sa fie foarte rapid absorbit de piele.

Indeparteaza eficient machiajul si impuritatile datorita structurii duble de ulei si lotiune de curatare. Demachiaza, hidrateaza si lumineaza tenul.

Lotiunea tonica cu Aloe Vera – certificata BIO este o formula 100% BIO imbogatita cu Nectapure si extracte din plante din Alpii Elvetieni ce revitalizeaza si energizeaza tenul obosit, tern si lipsit de stralucire.

Extractul de Aloe Vera imbogatit de Clary-Sage contracareaza efectele poluarii si contribuie la refacerea aspectului tanar si sanatos al tenului. Hidrateaza pielea dupa demachiere si o pregateste perfect pentru ingrijirea ulterioara.

Sapun pentru corp, cu cocos si ulei de palmier. Curata delicat pielea, lasand-o moale si catifelata. Extractele din cocos si ulei de palmier au puternice proprietati de hidratare. Impuritatile din piele acumulate peste zi, din cauza factorilor externi poluanti, sunt indepartate usor si rapid cu ajutorul sapunului, iar pielea ramane complet curata si intens hidratata.

Uleiul de palmier este o sursa bogata de vitamina A si E, fiind totodata foarte hranitor. Uleiul de cocos are proprietati antioxidante si impiedica imbatranirea pielii. Datorita acestui complex de uleiuri pielea ta se va bucura de o hidratare intensa.

Tu ai semne ca iti cureti excesiv tenul? Daca da, care sunt acestea? Lasa-ne un comentariu.

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *