Look de toamna de invidiat: 5 produse esentiale

Look de toamna de invidiat

Look de toamna de invidiat? Sigur ca da! Chiar daca crezi ca esti pregatita sa faci fata cu brio sezonului, trebuie sa treci in revista rutina de ingrijire specifica vremii atat de schimbatoare de care avem parte.

Dar, inainte de asta, nu uita de un mic „secret” care iti va mentine o stare pozitiva: incearca sa petreci cat mai mult timp afara, sa respiri aer curat si sa stai in lumina naturala. Acest lucru iti va imbunatati starea de spirit si iti va da energie. Chiar daca soarele nu mai este atat de vizibil si puternic, asta nu inseamna ca nu are efecte asupra ta.

Iata ce recomandari avem pentru un look de toamna de invidiat:

1. Esentiale pentru un ten care emana incredere si frumusete

magnetic mask life care

Contine o formula imbogatita cu retinol, care activeaza microcirculatia la nivel celular. O minune inovatoare pentru tenul tau. Se indeparteaza cu ajutorul unui magnet, dand tenului energie si sanatate. O masca de fata antirid care va diminua urmele de imbatranire. Modul unic prin care aceasta se indeparteaza activeaza microcirculatia la nivelul pielii. Magnetul folosit creste capacitatea de regenerare a pielii si astfel te bucuri de un ten energizat si sanatos, fara riduri.

Contine Matrixyl 3000, o substanta a carui scop este sa regenereze pielea din interior, prin stimularea naturala a colagenului. Tenul tau devine astfel plin de stralucire si aparitia ridurilor si a liniilor fine este redusa. Bucura-te de o masca de fata care lupta alaturi de tine pentru frumusetea ta. Studiile legate de Matrixyl 3000 au demonstrat ca ridurile au fost reduse cu cel putin 45% dupa doar 2 luni de la folosirea acestuia.

Retinolul este una dintre cele mai benefice vitamine pentru ten cu efect de fermitate si antirid. Vitamina A (retinol) este folosita datorita capacitatii de regenerare a celulelor, mentinerea elasticitatii pielii si stimularea productiei de colagen si elastina. 

Este un antioxidant puternic, lupta impotriva imbatranirii premature, combate problemele tenului uscat sau acneic. Hidrateaza in profunzime, stimuleaza regenerarea celulelor si imbunatateste elasticitatea pielii.

Magnetic Mask iti transforma pielea, care va deveni radianta, hidratata si protejata pentru un timp indelungat. Descopera cat de usor poate fi sa ai o piele sanatoasa si ingrijita, cu masca de fata perfecta.

In sezonul rece, tenul tau are nevoie de o hidratare extra. Asa ca ce e mai indicat decat acidul hialuronic, un „magnet de umiditate”, cunoscut in primul rand pentru mentinerea hidratarii pielii si a aspectului sanatos si radiant al tenului. Acidul hialuronic (HA) este un tip de zahar gasit in mod natural in pielea noastra, care retine apa si ajuta celulele sa mentina hidratarea. HA din corpul nostru detine de o mie de ori greutatea sa in apa, pentru a retine nu numai toata umezeala din piele si articulatii, ci si pentru a preveni evaporarea intregii umiditati.

Pe masura ce imbatranim, pierdem in mod natural colagenul si acidul hialuronic, astfel incat pielea se deshidrateaza mai usor. De asemenea, schimbarile de temperatura, poluarea, vantul sau anumite produse de ingrijire a pielii pot provoca daune in bariera de protectie a pielii.

Astfel, umiditatea din celule se pierde, iar tenul capata un aspect tern si uscat. De aceea, crearea unui regim personalizat de ingrijire a pielii cu produse hidratante pe baza de acid hialuronic poate fi foarte benefic.

Crema ULTRA hidratanta, cu SPF 15 si acid hialuronic contine un mix de 7 extracte naturale precum: magnolie, musetel, scoarta de salcie, ceai verde, tuia, grapefruit si propolis, cu un puternic efect antioxidant si de hidratare, ideal pentru pielea sensibila.

Untul de shea, un alt ingredient din compozitia acestei creme, ofera un plus de hidratare, elasticitate sporita pielii, lupta impotriva aparitiei ridurilor si totodata combate radicalii liberi.

Acidul hialuronic netezeste liniile fine si corecteaza optic ridurile de expresie, iar datorita factorului de protectie solara SPF 15 ofera protectie impotriva razelor UVB, prevenind astfel imbatranirea prematura a pielii.

2. Tratament anticadere pentru un par bogat si sanatos

sampon si ser cu cofeina life care look de toamna de invidiat

Cofeina poate imbunatati sanatatea parului in mai multe moduri, de la limitarea deteriorarii firelor pana la hranirea parului cu toti nutrientii si vitaminele necesare de care are nevoie pentru a creste lung si puternic.

Daca te gandesti la o solutie naturala pentru a stopa caderea parului si a-l intari de la radacina pana la varfuri, cofeina este o alegere perfecta, mai ales pentru aplicarea topica. Si pentru ca toamna, parul cade mai des si poate deveni mai fragil, e anotimpul perfect in care sa incluzi in rutina ta samponul si serul cu cofeina si plante BIO.

Ser pentru stimularea cresterii parului, cu cofeina si plante BIO, Life Care®

Dezvoltat special pentru a reduce pierderea ereditara, temporara sau hormonala a parului si pentru a promova cresterea sanatoasa a parului.

Cofeina, ingredientul de baza, alaturi de urzica BIO si menta BIO, stimuleaza circulatia sanguina de la nivelul scalpului, protejeaza radacina, reface structura firului de par, ofera energia necesara cresterii sanatoase.

Sampon impotriva caderii parului, cu cofeina si plante BIO, Life Care®

Intareste radacina firului de par si combate matreata. Continutul bogat in cofeina revitalizeaza scalpul si protejeaza impotriva fatorilor externi.

Samponul contine urzica BIO si menta BIO care impiedica aparitia matretii, lupta impotriva caderii parului, stimuleaza cresterea densitatii si grosimii firului de par.

3. Look de toamna de invidiat cu un zambet sanatos si stralucitor

look de toamna de invidiat

Dinti mai albi, cu efect stralucitor si fara pete: e tot ce ne dorim de la dantura noastra. Insa, uneori, tratementele de albire a dintilor pot fi foarte agresive si pot ataca smaltul, chiar si gingiile. Sau, exista cazul in care dintii tai sunt sensibili. Atunci, o solutie de albit cat mai blanda este varianta potrivita pentru tine.

Atunci cand dantura noastra este sanatoasa si alba, fara pete, ne simtim bine si increzatori. De aceea, daca te gandesti sa iti albesti dintii, trebuie sa iei in considerare si un ingredient uzual, la care poate nu te-ai gandit: bicarbonatul de sodiu.

Kit-ul pentru albirea dintilor, Life Smile, cu lumina LED contine bicarbonat de sodiu, o varianta eficienta pentru albirea dintilor, dar si pentru prevenirea aparitiei bacteriilor la nivelul cavitatii bucale. Life Smile adopta o tehnologie speciala de lumina rece de inalta intensitate de tip Blue Ray ce reactioneaza cu gelul de albire a dintilor.

Acesta contine o formula pe baza de bicarbonat de sodiu, dar si alte ingrediente naturale precum: Aloe Vera, Matricaria, ulei din samburi de rodie si extracte naturale ca mentol, Limonene, Pinene, β-Pinenes.Nu are efecte secundare daca este utilizat pe o perioada determinata de timp si este ideal pentru persoanele cu dintii sensibili.

Care sunt produsele care nu iti lipsesc din rutina pentru un look de toamna de invidiat?

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Pentru toate tipurile de par. Fara parabeni. Fara coloranti. Fara uleiuri minerale. Efect dublu: impiedica aparitia matretii si opreste caderea parului.

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *