Interviu cu Iszabella Takacs, prima femeie Director General Life Care®

Prima femeie Director General Life Care® Iszabella Takacs

In 2024, adaptarea la schimbarile tehnologice va fi esentiala pentru succesul personal si profesional!

Reporter: Care a fost momentul sau evenimentul din viata ta care te-a inspirat sa urmezi o cariera in conducere si management?

Iszabella: Am avut ocazia cu ani in urma sa observ cum imputernicirea oamenilor poate duce la un alt nivel constientizarea echipei si realizarea proiectelor. Totul a pornit de la exemplul personal al unui lider care considera ca tu esti specialistul in zona ta de competenta si tu poti lua cele mai bune decizii. Am inteles atunci ca pot aduce schimbari semnificative in vietile oamenilor prin intermediul unei pozitii de conducere. A fost o combinatie intre dorinta de a influenta pozitiv mediul din jurul meu si pasiunea pentru a-i ajuta pe ceilalti sa-si atinga potentialul maxim. Recent, intr-un webinar, am intalnit un concept care mi-a confirmat aceasta intelegere: exemplul personal nu se refera doar la ceea ce spunem sau facem, ci si la modalitatile in care ne conectam cu oamenii din jur.

Reporter: Care sunt valorile si principiile care au ghidat parcursul profesional si deciziile cheie pe care le-ai luat in cariera?

Iszabella: Am pus focus pe oameni. Am incurajat oamenii din jur sa-si manifeste potentialul si sa ia decizii pornind de la propria lor expertiza. Integritatea este fundamentul unui comportament sanatos, iar transparenta si respectul promoveaza un mediu de lucru in care fiecare membru al echipei se simte valorizat si incurajat sa-si aduca contributia. Astfel, respectul se castiga, iar transferul de incredere se realizeaza mai usor.

Reporter: Care sunt obiectivele strategice ale companiei si cum contribuie echipa la atingerea acestora?

Iszabella: Plecam de la nevoile oamenilor si personalizarea produselor si serviciilor in functie de aceste nevoi. Lucram la extinderea pe piete noi, punem focus pe inovarea constanta a produselor si serviciilor, pe tehnologizarea proceselor pentru crearea unui mediu pozitiv de lucru, consolidarea relatiilor cu clientii si partenerii si cresterea continua a calitatii si eficientei operationale. Nu suntem singuri in acest demers, avem alaturi de noi echipa interna dedicata, echipa de Diamanti si lideri in continua crestere, furnizorii de incredere, iar impreuna contribuim la atingerea acestor obiective prin colaborare, dedicare si orientare catre rezultate.

Reporter: Daca ar fi sa alegi, care consideri ca ar fi 3 ingrediente de baza care stau la baza „retetei succesului” intr-un business?

Iszabella: Nu stiu daca exista o reteta a succesului, ci imbunatatiri continue in timpul procesului, bazate pe adaptare si flexibilitate. O viziune clara si strategica, echilibrul intre inovatie si stabilitate si, nu in ultimul rand, angajamentul fata de dezvoltarea continua a echipei si a culturii organizationale te duc mai aproape de rezultatele dorite. Am in minte echipa la fiecare pas, asa cum spune si un vechi proverb „daca vrei sa ajungi repede, mergi singur; daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna.”

Reporter: Care este mesajul tau pentru comunitatea Life Care®, in calitate de prima femeie director general, si care sunt perspectivele de viitor?

Iszabella: Sunt in Comunitatea Life Care® de peste 14 ani si stiu ca impreuna suntem capabili sa realizam lucruri remarcabile si sa aducem schimbari pozitive in vietile oamenilor din jur. Life Care® este o sursa de inspiratie si sprijin, iar perspectivele noastre de viitor sunt extrem de promitatoare, pline de oportunitati de crestere si inovare. Indiferent daca esti la inceput de drum sau un lider cu experienta, in Life Care®, ai libertatea sa-ti definesti propriul succes. Spun de multe ori ca in Life Care®, tu alegi cat vrei sa castigi, iar acest lucru depinde de atitudinea, de implicarea si dedicarea ta. Echipa de Diamanti si liderii sunt aici sa te sprijine in fiecare pas al drumului tau catre succes. Ne angajam sa te sustinem in cresterea si dezvoltarea ta personala si profesionala, pentru a-ti descoperi potentialul, a-ti atinge obiectivele si a fi mai fericit.

Aminteste-ti ca fericirea este o calatorie, nu o destinatie. Hai sa ne bucuram si sa cultivam recunostinta pentru fiecare moment si persoana intalnita si sa fim gata sa impartasim bucuria noastra cu cei din jur. Sa ne amintim ca, impreuna, putem construi un viitor asa cum ne dorim cu totii: Happy every day!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *