De ce sunt mai fericite si echilibrate persoanele peste 35 de ani!

In ziua de azi, se pune un mare accent pe ce inseamna tineretea si se considera ca daca ai ajuns la varsta de 35-40 de ani ti-ai trait viata si trebuie sa te complaci in rutina pe care ti-o ofera familia si jobul. Nimic mai fals! Daca ai trecut de 35 de ani, nu ai de ce sa intri in criza varstei de mijloc. Viata abia acum incepe, iar tu ai nenumarate motive sa fii fericit pentru ca fericirea nu tine cont de varsta. Este clar ca dupa ce implinesti 35 de ani lucrurile se schimba, dar se schimba in bine!

pexels-photo-254069Persoanele care trec de 35 de ani si se afla in a doua perioada a vietii sunt mai putin stresate. Au un loc de munca stabil deoarece au avut timp sa isi faca o cariera. Daca nu mai sunt multumiti si vor sa isi schimbe jobul, o pot face fara batai de cap pentru ca au acumulat destula experienta in campul muncii, sunt mai stapani pe ei si pe deciziile lor.

Au mai mult timp liber pentru ca au invatat cum sa isi prioritizeze sarcinile si sa imbine viata personala cu cea profesionala. Inainte de 35 de ani, cand toata lumea se lupta pentru a-si cladi o cariera, este foarte usor sa uiti de familie si prieteni. Dar, odata ce te maturizezi, iti dai seama cum sa petreci timpul cu cei dragi si sa ai o viata profesionala de succes.

Dupa varsta de 35 de ani, insecuritatile legate de propria persoana dispar, nu mai cauti aprobarea celor din jur si inveti sa te accepti asa cum esti. Iti cunosti punctele forte si cele slabe si stii cum sa obtii maximul din fiecare situatie in care te afli. Parerile negative nu te mai afecteaza, esti selectiv cu persoanele din viata ta si iti tii aproape numai prietenii adevarati.

Esti mai fericit pentru ca ti-ai indeplinit majoritatea obiectivelor propuse cand aveai 20 de ani, iar acum te poti bucura de beneficii. Nu lasa rutina sa te afecteze, incearca mereu ceva nou si bucura-te de lucrurile marunte. Mergi in vacante, cumpara-ti rochia aia scumpa sau ceasul pe care ti le doreai de mult timp. Rasfata-te si du-te la spa, fa yoga, ia lectii de aerobic, mergi la fotbal cu prietenii sau gaseste-ti un hobby care sa te relaxeze.

Dacă vrei să profiți din plin de fiecare zi si să ai o stare generala foarte buna, incearca suplimentele alimentare pentru echilibru emotional si relaxare, energie si buna dispozitie si descopera ce te poate ajuta sa previi imbatranirea prematura.

Articol scris de,
Andreea Corneanu, Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *