Motiveaza-te sa faci din sport un stil de viata!

Stii ca miscarea zilnica este necesara daca vrei sa iti mentii sanatatea si sa fii plina de energie si vitalitate pe tot parcursul zilei indiferent de sezon. Cu toate acestea, parca iti e greu sa te dai jos din pat dimineata si sa faci 5-10 minute de miscare. Sau de cate ori ai spus ca vei merge cu prietenele la sala si ai renuntat la idee?

Include sportul in activitatile tale zilnice si fa din el un stil de viata. Alaturi de o dieta sanatoasa si o hidratare corespunzatoare, in timp vei obtine rezultatele pe care le astepti. Este important sa nu te descurajezi si sa alegi o activitate care iti face placere, fie ca mergi la sala, faci jogging, exercitii cardio, pilates sau yoga.

shutterstock_116307529

1. Un stil de viata activ aduce numai beneficii asupra sanatatii

Cei care fac miscare in fiecare zi isi imbunatatesc starea de sanatate pe termen lung. Miscarea ajuta in prevenirea obezitatii si obtinerea unei greutati normale, iar corpul tau va fi tonifiat si rezistent. Articulatiile si tendoanele devin mai flexibile si oasele mai puternice. O viata activa te ajuta sa fii mai relaxat si sa scapi de stres, sa previi bolile cardiovasculare, sa ai un somn linistit, sa fii plin de energie si vitalitate si sa ai o stare generala foarte buna.

2. Stabileste-ti obiective clare si realizabile. Indiferent daca vrei sa slabesti sau sa te tonifiezi, fa-ti un program zilnic sau saptamanal si respecta-l. Incepe cu antrenamente usoare si scurte, care sa nu te suprasolicite. Dupa ce organismul tau s-a obisnuit cu miscarea, mareste intensitatea exercitiilor si durata lor.

3. Gandeste-te cat de bine te vei simti dupa antrenament. Sportul ajuta la eliberarea endorfinelor, hormoni responsabili cu starea de bine. Miscarea te face sa iti restartezi organismul si sa te simti energizat, in ciuda efortului depus.

4. Sportul poateshutterstock_199282694 fi momentul tau de liniste. Daca vrei sa scapi de stresul cotidian si sa iti oferi un moment de relaxare, minutele in care te dedici miscarii pot deveni momentul tau de liniste. In plus, s-a demonstrat ca sportul lupta impotriva stresului si te calmeaza.

5. Obtine o silueta de invidiat. Prin sport arzi calorii, iti tonifiezi musculatura si scapi de kilogramele in plus. Atunci cand nu ai chef sa faci miscare, gandeste-te la silueta pe care vrei sa o obtii si motiveaza-te. Chiar si 20 de minute de miscare pe zi fac diferenta.


6. Inspira-te din rezultatele altora.
 Citeste povestile motivationale ale oamenilor care au reusit sa slabeasca, sa isi tonifieze corpul si sa faca din sport un stil de viata care le aduce numai beneficii. Sigur iti vei dori mai mult de la tine daca vezi ca alti oameni ca tine, cu un stil de viata sedentar, au reusit sa obtina rezultate incredibile.

7. Ajuta-te de aplicatiile de pe smartphone. Exista o multime de aplicatii pe care le poti descarca pe smartphone sau tableta si care te ajuta sa duci un stil de viata sanatos. Vei putea sa iti controlezi greutatea, sa monitorizezi caloriile arse, sa urmaresti tutoriale video cu exercitii si sa primesti sfaturi motivationale.

Daca vrei sa scapi de oboseala si sa fii in forma intreaga zi, incearca Life Impulse® Super Energy, o reteta UNICA de 7 sucuri BIO cu efect antioxidant, care ajuta la intarirea imunitatii, energizeaza si revitalizeaza organismul.

Mentine-ti sanatatea articulatiilor cu Life Impulse® ArtroLife, un produs pe baza de pudra de scoici verzi BIO si vitamina C, care creste elasticitatea articulatiilor si te ajuta in realizarea corecta a exercitiilor fizice.

Bucura-te de efectele energizante ale smoothie-ului VEGAN Protein Smoothie Meal Balance® si fii in forma pentru un antrenament complet. Contine proteina de canepa BIO, proteina de orez, cocos si cacao si poate inlocui cu succes o masa sau poate constitui o gustare delicioasa.

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *