Puterea micilor schimbari!

Ai simtit vreodata nevoia intensa sa schimbi ceva, orice, in viata ta, astfel incat sa te trezesti dimineata mai fericit si mai multumit? Desi poate parea greu la o prima vedere sa faci acest pas, adesea chiar si cele mai mici schimbari in rutina de zi cu zi pot face diferenta. Iata, mai jos, cateva idei.

1001d120-c104-4369-8de2-6b92ddca66ce

Spre exemplu, te-ai gandit vreodata la efectul pe care il au dezordinea sau, dimpotriva, ordinea perfecta asupra starii tale de spirit? Un colt de camera mult prea aglomerat, rafturi in care pastrezi inca haine pe care nu le mai porti, o masa pe care s-au adunat fel de fel de lucruri pe care nu le folosesti – pentru ca fiecare obiect transmite vibratii pozitive sau negative, un spatiu dezordonat sau dezorganizat poate fi o sursa de disconfort pe care, poate, nici nu ai observat-o pana acum.

Recomandare: O data pe luna, rezerva-ti cateva ore pentru a sorta lucrurile care si-au gasit loc, in timp, in jurul tau. Alege sa pastrezi lucrurile care te face fericit, iar pe celelalte arunca-le sau, mai bine, doneaza-le altora carora le-ar putea fi de folos. Imediat dupa ce faci acest lucru, te vei simti mai multumit cu tine insuti. In plus, incearca sa te obisnuiesti sa pui obiectele la locul lor dupa ce le folosesti. Dupa doar cateva zile, acesta va deveni un obicei care te va ajuta sa mentii ordinea si care te va face sa te simti mult mai bine in propria casa. Traiesti acum intr-un spatiu ordonat si frumos. Cu toate astea, inca ai perioade in care te simti incordat si nu stii cum sa te mai descurci pentru ca s-au adunat prea multe pe umerii tai. In astfel de moment, ai avea nevoie sa-ti reamintesti cat esti de norocos.

Recomandare: Tine un carnetel in care, o data pe saptamana, sa scrii cel putin 10 motive care-ti aduc bucurie. Sanatatea, oamenii dragi din viata ta, pasiunile tale si micile reusite sunt motive care-ti dau putere si incredere chiar si in cele mai grele momente. Adu-ti aminte de ele!

Chiar si asa, uneori poti fi coplesit de o senzatie acuta ca “stai pe loc”. La birou ai intrat intr-o rutina cotidiana, iar in viata personala nu s-a mai schimbat nimic de cateva luni. Ce sa faci?

Recomandare: Sta in puterea ta sa aduci ceva nou in viata ta in fiecare zi. Invata cate un cuvant nou pe zi, citeste povestea cafelei sau biografia unei personalitati care a inventat un obiect pe care il folosesti zilnic (de exemplu, pixul). Pe langa satisfactia imediata, vei acumula si o arhiva impresionanta de anecdote simpatice de povestit cu cei dragi!

Nu in ultimul rand, nu uita de tine si de corpul tau. Pentru ca organismul tau reactioneaza la ceea ce mananci, ofera-i in fiecare zi hrana de calitate, neprocesata, naturala.

Recomandare: O schimbare completa de dieta poate fi dificila. De aceea, incepe cu pasi mic, insa importanti: propune-ti, de exemplu, sa mananci trei portii de legume si fructe in fiecare zi. Fructele sunt excelente pentru gustarile dintre mese, iar legumele pot si consumate atat ca gustari, cat si sub forma de salate, alaturi de un fel de mancare principal. Urmatorul pas: nu sari peste mesele principale, insa micsoreaza cantitatea de mancare din farfurie. In scurt timp vei observa ca te simti mai bine, mai lejer si plin de energie. Vrei, totusi, inca un boost de energie? Urmeaza periodic o cura de Life Impulse Super Energy, un cocktail de 7 sucuri BIO care consolideaza sistemul imunitar si-ti da putere sa duci la bun sfarsit tot ce-ti propui!

Adu-ti aminte ca fericirea vine odata cu alegerile potrivite!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *