5 idei pentru un 2017 extraordinar!

Cum merg pregatirile pentru Revelion? Esti gata sa intampini Noul An cu zambetul pe buze si cu increderea ca 2017 va fi cel mai bun an de pana acum? Printre preparate gustoase, urari de bine, imbratisari calduroase si pahare ciocnite in cinstea unui an reusit, este momentul sa te gandesti la ceea ce iti propui sa realizezi in perioada urmatoare. De aceea, ne-am gandit ca ti-ar putea fi de folos cateva sugestii:

63236418 - art 2017 happy new years eve background

  1. Urmeaza un stil de viata sanatos. De la ceea ce pui in farfurie la somnul odihnitor din fiecare noapte la un program saptamanal de miscare, totul contribuie la starea de sanatate a organismului. Alege intelept si fii consecvent! Protejeaza-ti sanatatea si vei fi mult mai pregatit sa faci fata provocarilor de la serviciu sau din viata personala. Asadar, incepe lista de planuri pentru 2017 cu ”sanatate, ca-i mai buna decat toate”, dupa cum spune si celebrul proverb.
  2. Mergi la medic pentru un control de rutina. Acest control are rolul de a te ajuta sa-ti verifici periodic starea de sanatate, pentru a fi la zi cu evolutia proceselor din organism. In plus, analizele uzuale te ajuta sa depistezi din timp posibile probleme sau anumite sensibilitati si tendinte. Stim cu totii ca este mult mai usor sa previi decat sa tratezi, asadar nu neglija importanta vizitei anuale la medicul de familie sau la un medic generalist.
  3. Calatoreste mai mult. Stabileste-ti 2-3 destinatii pentru 2017 si planifica excursiile din timp: achizitioneaza biletele de avion daca destinatia este in afara tarii, fa rezervari la hoteluri sau pensiuni, anunta-i din timp pe colegi ca vei fi plecat in perioadele respective. Atunci and iti planifici din timp vacantele, sansele sa te razgandesti pe ultima suta de metri scad considerabil. Traieste din plin experientele, savureaza preparatele traditionale locale, descopera peisajele si obiectivele turistice, intra in vorba cu oamenii locului si afla cat mai multe despre stilul lor de viata.
  4. Fii mai tolerant si mai deschis. Avem adesea tendinta de a-i judeca pe ceilalti sau de a avea asteptari mult prea mari de la ei. Incearca, in schimb, sa te concentrezi pe calitatile celor din jurul tau, sa fii empatic si sa le intelegi punctul de vedere chiar si atunci cand nu esti de acord cu ei. Comunica deschis si gaseste mereu o cale blanda de a spune ceea ce ai de zis. Vei avea numai de castigat!
  5. Iubeste-te mai mult. Ai incredere in abilitatile tale, ele sunt cele care te-au ajutat sa realizezi atatea si atatea lucruri! Iubeste-ti corpul si priveste-te multumit in oglinda. Daca ai cateva kilograme in plus, alege sa urmezi o alimentatie echilibrata, sa renunti la excese si sa faci miscare. Fii consecvent si ai rabdare cu tine, abordeaza acest plan cu bucuria ca faci ceva pentru tine si vei avea inca un motiv sa te placi cu adevarat. Tine minte ca tu esti primul tau prieten – fii un prieten bun!

Maine este prima pagina goala a unei carti cu 365 de file. Fa tot posibilul sa scrii o poveste frumoasa!

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *