Cum prepari un smoothie antiacnee

Stii ca tot ce mananci se observa pe tenul tau. De aceea, o alimentatie bogata in grasimi nesanatoase si slaba in nutrienti poate duce la ingrasarea tenului si aparitia acneei. Cel mai bun remediu este sa te tratezi din interior spre exterior, asa ca noi iti propunem o reteta delicioasa de smoothie care combate cu succes problemele tenului:

Ai nevoie de:

Mixeaza ingredientele in blender si bucura-te de un smoothie delicios care iti infrumuseteaza aspectul tenului si te ajuta sa combati acneea.

Cum?

Colagenul previne imbatranirea prematura a tenului si mareste elasticitatea pielii. Untul de cocos are efect antibacterian, calmeaza roseata si combate inflamatiile.

Ghimbirul, coriandrul si turmericul din Vegan Detox Smoothie Meal Balance® elimina toxinele din organism, te ajuta sa ai o piele sanatoasa, radianta si reduc acneea.

Verdeturile si avocado iti hranesc tenul cu nutrienti esentiali, iar sfecla este recunoscuta pentru beneficiile pe care le are asupra tenului – te scapa de cosuri, roseata si are efect antiimbatranire. 

Incearca-l si impartaseste-ne parerea ta in sectiunea de comentarii!

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *