Smoothie antiinflamator cu curcuma

Inflamatia din corp este un raspuns imun la procesele daunatoare care au loc (infectii, iritatii, leziuni). Inca un subiect controversat, inflamatia este asociata cu producerea atacurilor vasculare cerebrale, anxietate, insomnie, chiar si aparitia bolii Alzheimer.

Totusi, inflamatia este un fenomen natural determinat de sistemul imunitar care are loc in organismul uman. Problemele apar atunci cand inflamatia se cronicizeaza, iar corpul incepe sa se atace singur, in lipsa unui factor extern daunator.

RETETA Smoothie antiinflamator

Turmericul este o planta erbacee de origine asiatica, inrudita cu ghimbirul. Este folosit de mii de ani in bucataria traditionala indiana, nu doar pentru gustul exceptional pe care il ofera mancarii, ci si pentru beneficiile pentru sanatate.

Astfel, turmericul este folosit si astazi ca tratament in medicina traditionala chineza si indiana, iar proprietatile sale culinare si curative au inceput sa fie valorificate in toate colturile lumii. Descopera AICI care sunt proprietatile miraculoase ale turmericului.

Ai nevoie de:
  • 200 ml lapte de migdale (fara indulcitori artificiali)
  • 1/2 avocado copt
  • 1/4 mango
  • 1/2 lingurita pudra de turmeric
  • 1 cm de ghimbir proaspat
  • un praf de piper negru macinat
  • un praf de scortisoara

Mod de preparare:

Mixeaza ingredientele intr-un blender timp de cateva secunde si consuma imediat.

Life Impulse® TurmeriCool este un supliment cu o proportie de 95% de curcumin, extractul PUR din turmeric, dar si cu o reteta aparte, o combinatie care creste cu mult eficienta ingredientului in organism. Bioperinul sau piperinul este un extras de piper negru care ajuta la asimilarea curcuminului in sange.

Turmericul poate creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele, poate imbunatati circulatia sanguina si procesele neuronale. Are proprietati hepato-protectoare, antioxidante, antibacteriene si antiinflamatoare.

Vegan – Detox Smoothie Meal Balance® – Detoxifiere este un mix 100% natural, un amestec UNIC de turmeric BIO, tarate de psyllium, semine de in, inulina, chimen, coriandru si ghimbir. Poate ajuta la detoxifierea colonului, la reducerea colesterolului din sange, poate usura tranzitul intestinal si poate reduce riscul bolilor de inima.

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *