Toamna aceasta se poarta manichiura in culori metalice

Vrei sa ai o manichiura de invidiat si sa fii in pas cu trendurile toamnei? Pregateste-te sa porti culori metalice, vibrante si care sa te scoata din anonimat. Si pentru ca manichiura ta sa arate impecabil, trebuie sa acorzi atentie aspectului mainilor si ingrijirii cuticulelor. Afla in continuare cum obtii un look de sezon la moda:

Bucura-te de culori metalice indraznete

Nuantele metalice se potrivesc de minune cu cromatica noului sezon si le poti asorta foarte usor la imbracamintea de toamna, in culori patrunzatoare si intense de maro, ciocolatiu, nude, burgundy, chiar si negru.

Folosim mainile pentru a gesticula, pentru a explica, pentru a atrage atentia, iar o manichiura frumoasa cu unghii ingrijite este un atuu pentru noi.

De aceea trebuie sa acorzi o atentie sporita ingrijirii unghiilor tale, iar pentru a avea o manichiura perfecta si a crea o buna impresie de fiecare data, Life Care® vine cu o noutate: Lacurile de unghii Biotissima Color Love® – pentru ca iubim culorile.

Alege nuantele metalice Biotissima® glam nude sau Biotissima® burgundy shimmer si creeaza un look dinamic, care sa iti puna frumusetea in evidenta.

Iti mai recomandam nuantele de: bronze-auriu, cupru, visiniu-caramiziu, gri. Alege lacurile de unghii cu pigment puternic si reflexii hipnotizante.

Ingrijirea corecta a mainilor si unghiilor

Indiferent cat de bine arata culoarea lacului de unghii, daca este aplicat pe niste unghii neingrijite, isi pierde tot farmecul. Asa ca, asigura-te ca ai o manichiura perfecta inainte sa folosesti lacul de unghii.

  • sterge cu o discheta demachianta sau cu vata eventualele resturi de lac pe care le ai pe unghii
  • hidrateaza-ti mainile si inmoaie-le complet intr-un bol cu apa calduta, in care ai pus putin ulei de masline/ ulei de cocos sau miere (15 minute)
  • sterge-ti mainile cu un prosop din bumbac 
  • acum ca cuticulele s-au inmuiat, impinge-le cu ajutorul unui betisor cosmetic din bambus la baza unghiei (nu le taia niciodata pentru ca ele iti protejeaza unghia si previn dezvoltarea bacteriilor si microbilor)
  • aplica lacul de unghii (intr-un strat sau doua)
  • daca te grabesti, poti folosi un spray special care sa usuce lacul de unghii in cateva secunde (uita-te cu atentie la ingrediente si foloseste numai produsele care nu contin substante periculoase)
  • dupa ce se usuca lacul de unghii, e timpul sa iti hidratezi mainile; poti folosi unt de shea, unt de cocos sau o crema speciala pentru maini (iti recomandam Crema de maini hidratanta, cu ulei din sambure de struguri si migdale BIO Kräuter®, care asigura hidratare intensa, previne uscarea pielii, previne degradarea celulelor epiteliale si are efect antiimbatranire).

Descopera AICI care este rutina de ingrijire a mainilor uscate.

Descopera AICI tratamente de recuperare pentru unghiile fragile si casante.

Ce zici? Indraznesti sa iesi in evidenta?

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *