3 rezolutii de beauty pe care sa le implinesti in 2019

Noul an nu trebuie sa vina neaparat cu schimbari, ci cu mici imbunatatiri si timp investit in propria persoana. Unele lucruri nici nu ar trebui sa se afle pe o lista de rezolutii, ci ar trebui sa faca parte din rutina ta obisnuita. Daca deja ti-ai creat un plan, nu uita sa incluzi si urmatoarele obiective, care te vor face sa fii si sa te simti mai frumoasa:

1. Bea 2 litri de apa pe zi

Te-ai trezit vreodata dimineata si ti s-a parut ca tenul tau ar mai avea inca nevoie de odihna? Atunci cand pielea are un aspect tern, uscat sau se exfoliaza brusc, inseamna ca organismul tau este deshidratat.

Deshidratarea prelungita accentueaza imperfectiunile si ridurile. Asadar, gandeste-te la apa ca la cea mai simpla solutie de ingrijire a pielii, cu efecte de curatare si netezire vizibile intr-un timp foarte scurt.

Corpul uman este format din aproximativ 70% apa, care se consuma insa prin transpiratie si alte procese fiziologice. De aceea, este important sa-l mentii hidratat in permanenta.

Poti incerca apa cu castravete, o bautura foarte populara datorita efectului revigorant pe care il are si pentru ca este o sursa de hidratare complexa. In plus, accelereaza eliminarea toxinelor din organism si este bogata in nutrienti. Invata AICI cum sa o prepari.

Iti recomandam moleculele de oxigen stabilizate Super Water, un supliment alimentar care contine molecule de oxigen biologic stabilizate in apa, care se elibereaza in tubul digestiv si asigura o oxigenare profunda a intregului organism.

Acest produs reprezinta o solutie apoasa electrolitica, netoxica si foarte stabila, care pune in circulatie oxigen in forma moleculara, detoxifiaza organismul, creste capacitatea de aparare a sistemului imunitar si intretine arderile metabolice.

2. Odihneste-te suficient

Specialistii ne asigura ca un rol la fel de important pentru un look proaspat in fiecare zi il are un somn odihnitor in timpul noptii. Iar argumentele lor sunt foarte convingatoare:

  • Pe durata noptii, pielea se regenereaza aproape de doua ori mai rapid decat in timpul zilei.
  • Procesele reparatoare sunt cel mai eficiente in timpul noptii, mai exact intre orele 11 seara si 4 dimineata. In acest interval, productia de colagen creste, iar actiunea daunatoare a radicalilor liberi este diminuata.
  • Noaptea, pielea absoarbe mai usor ingredientele active din cremele sau lotiunile hidratante.

Crema nutritiva de noapte Biotissima® – certificata BIO – NEW FORMULA are la baza cele doua ingrediente revoluționare: Sepilift DPHP și Lipactive Inca Inchi care ajuta si sustin procesul de regenerare al pielii in timpul noptii.
Sepilift DPHP este un ingredient revolutionar, certificat ECOCERT, care remodeleaza pielea, o hidrateaza si o tonifica

3. Foloseste zilnic crema sau lotiune cu SPF

Cremele cu SPF nu trebuie folosite numai in sezonul estival, ci si in restul anului, indiferent de anotimp. Ultravioletele duc la imbatranirea prematura a tenului, cauzeaza riduri, pete pigmentare sau iritatii. De aceea, este esential sa folosesti o crema cu SPF minim 25 pe zonele expuse direct la soare.

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *