Rezolutii pentru antreprenori la inceput de an

Rezolutii pentru antreprenori ! Inceputul unui nou an este momentul potrivit sa faci o lista de rezolutii care sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivele. Poate vrei sa petreci mai mult timp cu familia, sa mananci mai sanatos, sa calatoresti, sa economisesti sau sa citesti mai mult.

Daca esti antreprenor, trebuie sa iei in considerare si rezolutiile pentru afacerea ta! Iata cateva care te pot inspira:

Examineaza-ti planul de afaceri

Este una dintre cele mai importante rezolutii pentru antreprenori nu numai la sfarsitul anului, ci permanent. Examineaza, evalueaza si actualizeaza planul de afaceri in mod constant! Numai asa te poti asigura ca ramane consecvent cu obiectivele tale de afaceri. Atat pentru viitorul imediat, cat si pe termen lung.

Intreaba mai des „De ce?”

Antreprenorii recunosc ca a pune intrebari bune este o abilitate vitala pe care nu trebuie sa incetezi sa o practici. Sa fii curios te face mai eficient in aproape orice situatie.

De exemplu, cand incerci sa faci o vanzare, trebuie sa intelegi prioritatile si necesitatile clientului tau. Asa vei putea pozitiona produsul corect si sa finalizezi vanzarea. Trebuie sa ii raspunzi clientului la DE CE-ul lui. De ce sa cumpere de la tine si nu din alta parte?

Rezolutii pentru antreprenori: Nu mai face lucruri pentru ca toti ceilalti le fac

Este usor sa te incadrezi intr-un tipar si sa faci lucrurile ca toti cei din jurul tau. A fi antreprenor inseamna sa realizezi ceva ce nu a mai fost facut pana atunci. Antreprenorii au nevoie de o convingere puternica in viziunea lor. Deseori, trebuie sa aiba abordari neconventionale pentru a-si atinge obiectivele.

Acorda atentie tuturor oportunitatilor de a imbunatati ceva – este ceea ce face munca interesanta si plina de posibilitati. Decat sa te temi ca esti diferit, imbratiseaza acest lucru si actioneaza!

SFAT! Conecteaza-te cu oameni care nu sunt ca tine

S-ar putea sa fii familiarizat cu efectul „camera ecoului”. Daca incercam sa petrecem mai mult timp cu persoane care ne impartasesc propriile puncte de vedere, auzim presupunerile noastre consolidate, astfel incat prejudecatile persista.

In antreprenoriat, trebuie sa vorbesti cu oameni care ar putea avea o mentalitate diferita de a ta, a caror educatie si traiectorie de afaceri este diferita. Antreprenorii trebuie sa isi asume din ce in ce mai multe riscuri si sa incerce lucruri noi pentru a tine pasul cu schimbarea pietei si a preferintei consumatorilor.

O retea diversa este esentiala. Daca nu ai un buget mare pentru marketing, recrutare sau parteneriate, relatiile cu o gama larga de oameni sunt un avantaj urias.

Fii prietenos, impartaseste informatii cu altii cu generozitate si depune un efort pentru a ramane in legatura cu contactele tale.

Alege CADOURI inspirate pentru tine si cei din echipa ta. Fii mai organizat(a) cu ajutorul Agendei Life Care 2020 care te ajuta sa iti planifici cu succes activitatea de lider.

Daca incepi noul an cu indeplinirea a cel putin uneia dintre rezolutiile de mai sus vei avea un 2020 mai fericit si prosper!.

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *