Glucomannan, fibra naturala care te ajuta sa slabesti

Glucomannan te ajuta in lupta cu kilogramele in plus, care nu este intotdeauna usoara. Gandeste-te la ultima oara cand ai vrut sa slabesti si ti-ai modificat dieta. Nu-i asa ca cel mai greu a fost sa combati senzatia de foame?

Asta pana cand organismul tau s-a obisnuit cu o dieta mai saraca in calorii si cu mese mai mici cantitativ.

Poate fix acest pas te-a si facut sa renunti si sa iti spui ca nu poti sa slabesti. Daca ai trecut prin asa ceva, cu siguranta nu esti singura.

Foamea este cea mai mare bariera in pierderea in greutate si, din pacate, este un efect secundar natural atunci cand incerci sa reduci caloriile.

Insa aici intervine glucomannanul, o fibra dietetica ce poate fi eficienta in pierderea in greutate, care se extinde in stomac si iti da senzatia de satietate. Este un mod total natural de a-ti creste continutul de fibre in timp ce promovezi pierderea in greutate!

Ce este Glucomannan?

Glucomannan-ul este o fibra dietetica naturala, solubila in apa, extrasa din planta de konjac care creste in Asia de Est. Are o capacitate exceptionala de a absorbi apa si este una dintre cele mai vascoase fibre alimentare cunoscute.

Absoarbe atat de mult lichid, incat o cantitate mica de glucomannan adaugata la un pahar de apa transforma intregul continut intr-un gel.

Cum contribuie la pierderea in greutate?

Ca si alte fibre solubile, se crede ca promoveaza pierderea in greutate in mai multe moduri:

  • Este foarte scazut in calorii
  • Ocupa spatiu in stomac si promoveaza o senzatie de satietate, reducand aportul alimentar la o masa ulterioara
  • Intarzie golirea stomacului, contribuind la cresterea satietatii
  • Ca si alte fibre solubile, reduce absorbtia proteinelor si a grasimilor

De asemenea, are efect prebiotic – hraneste bacteriile prietenoase din intestinul tau, care il transforma in acizi grasi cu lant scurt ce impiedica acumularea de grasime.

Un intestin sanatos este esential pentru buna functionare a intregului organism, iar un intestin echilibrat cu bacterii bune poate ajuta la gestionarea greutatii.

Alte avantaje ale prebioticelor includ:

  • Digestie imbunatatita
  • Raspuns la stres mai redus
  • Un echilibru hormonal mai bun
  • Functie imunitara imbunatatita
fibrele alimentare

Fibra din glucomannan actioneaza ca o masa vascoasa ce se deplaseaza prin sistemul digestiv. Este eficienta in caz de constipatie sau digestie lenta, fiind un laxativ natural.

Stiai ca digestia deficitara poate incetini pierderea in greutate prin reducerea absorbtiei de vitamine si nutrienti? Digestia imbunatatita cu o fibra precum glucomannan-ul te va ajuta sa te simti mai bine si sa slabesti mai usor.

Exista efecte secundare?

Glucomannan-ul este un produs natural, un tip de fibra. Cu toate astea, daca organismul tau nu este obisnuit cu un consum regulat de fibre, atunci cand il introduci in dieta, e posibil sa te confrunzi cu aparitia balonarii si a gazelor.

Cel mai bun mod de a combate acest lucru este sa incepi sa consumi o cantitate din ce in ce mai mare de fibre zilnic ca sa ii lasi timp corpului tau sa se obisnuiasca.

De asemenea, trebuie sa il consumi cu multa apa. Deoarece glucomannan-ul se extinde in stomac, vrei sa te asiguri ca bei multa apa care sa il ajute sa treaca mai usor prin sistemul digestiv.

Iti recomandam:

glucomannan extract

Life Impulse Glucomannan Extract – solutia naturala in lupta cu kilogramele in plus

Are un continut caloric foarte scazut, se digera foarte greu in intestinul subtire si prin urmare ocupa mult spatiu in stomac, oferind senzatia de satietate pe termen lung.

Extractul de glucomannan poate ajuta la pierderea in greutate prin faptul ca va creste senzatia de satietate, reducand astfel pofta de mancare si consumul alimentelor.

Fibrele de glucomannan au numeroase beneficii:

  • Reduc apetitul si cresc senzatia de satietate
  • Reduc colesterolul
  • Absorb substantele toxice
  • Sunt benefice diabeticilor
  • Nu cresc nivelul glicemiei.

Daca in dieta zilnica combini Life Impulse Glucomannan Extract cu exercitii fizice si o alimentatie sanatoasa si saraca in calorii, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *