Alergii de sezon – cum le faci fata cu brio

Alergii de sezon – nimeni nu vrea sa auda de ele! Asa-i ca, o data cu vremea frumoasa, primul gand este sa iti petreci timpul liber in mijlocul naturii? Chiar daca trecem printr-o perioada in care nu putem sa facem acest lucru dupa bunul plac, asta nu inseamna ca alergiile stau pe loc.

Atunci cand aerisesti in casa sau iesi pentru o perioada scurta afara, alergiile sezoniere te pot afecta.

Ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca ochii sa-ti lacrimeze, sa ai de-a face cu iritatii sau sa nu te mai poti opri din stranut.

Alergiile de sezon sunt foarte des intalnite si se pot activa la orice varsta. Daca te confrunti cu durere de cap, senzatia de mancarime si probleme respiratorii, atunci este foarte posibil sa ai o alergie.

O reactie alergica este un raspuns neadecvat al sistemului imunitar care produce anticorpi impotriva unor substante nedaunatoare.

Anticorpii se combina cu substanta straina, combinatie care elibereaza histamina si alte substante chimice in tesuturi. Astfel apar simptomele specifice:

  • mancarime la nivelul ochilor si nasului
  • eczeme sau iritatii
  • dureri de cap
  • ochi care lacrimeaza
  • rinoree
  • stranut
  • tuse

Organismul este surprins nepregatit in fata alergenilor externi, iar vinovatul este vantul, care poarta praful si polenul pe distante mari.

De aceea, ai nevoie de solutii care sa puna alergia pe fuga si sa-ti intareasca organismul si sistemul imunitar.

Alergii de sezon – ameliorate cu chimen negru

Chimenul negru are o traditie de peste 3000 de ani in medicina traditionala. Povestile care il insotesc spun ca ajuta la tratarea unei game complexe de afectiuni.

Specialistii care l-au studiat confirma faptul ca fortifica sistemul imunitar, cel mai de pret scut al organismului.

In plus, uleiul de chimen negru este bogat in acizi grasi si ingrediente active cu proprietati antioxidante si antibacteriene. Este un dusman de temut al micozelor, iritatiilor si alergiilor.

alergii de sezon chimen negru

Un alt aliat de nadejde al organismului este si vitamina E, un antioxidant redutabil! Este eficienta in mentinerea sanatatii pielii, protejeaza ficatul si plamanii, in timp ce intareste sistemul imunitar.

Stii ca odata cu vremea calda este posibil sa apara si alergii de sezon sau cineva din familie are o sensibilitate aparte? Atunci te poti baza pe suplimentul alimentar Life Impulse® NoAlergo.

Contine ulei din seminte BIO de chimen negru si vitamina E, o combinatie speciala care te ajuta sa stai departe de alergii. Intareste imunitatea organismului si anuleaza efectul substantelor care ti-ar putea cauza disconfort.

Aliati naturali care combat simptomele alergiei 

Iti mai recomandam si Life Impulse® Vitamina C 1000mg – Eliberare prelungita. Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar. In plus, poate diminua reactiile alergice.

Shark Liver Oil, cu ulei BIO din ficat de rechin – imunostimulent. Are o serie de beneficii deosebite, datorate uleiului BIO din ficat de rechin, cu actiuni pozitive in diminuarea efectelor alergice, ajutand astfel si la stimularea sistemului imunitar.

Este bogat in alcoxigliceroli, ce pot ajuta la producerea celulelor albe din sange, acestea fiind baza sistemului de autoaparare a organismului.

D3 Complex – contine D3 (2000UI), K2 si Omega 3 din in. Imbunateste starea de spirit si sustine functionarea sistemului imunitar.

Stai departe de alergii si simte bucuria alaturi de cei dragi!

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *