Buze catifelate si hidratate in fiecare sezon

Buze catifelate si hidratate

Buze catifelate, care nu se exfoliaza si isi pastreaza elasticitatea chiar si in timpul verii? Stim ca ti le doresti, asa ca citeste sfaturile noastre!

Ti se intampla uneori ca, din cauza soarelui sau a vantului, sa iti simti buzele aspre, uscate, chiar dureroase la atingere? Senzatia suparatoare nu-ti da pace cat e ziua de lunga si simti nevoia sa faci ceva ca sa scapi de disconfort.

Se intampla adesea: o stare neplacuta la exterior iti fura o parte din atentia, bucuria si implicarea pe care le-ai avea in mod normal in viata de zi cu zi.

Ingrijirea corecta a buzelor vara

Vestea buna este ca, de cele mai multe ori, secretul este exfolierea si hidratarea corecta a buzelor. Astfel, indepartezi uniform celulele moarte si scoti la lumina buzele moi si hidratate pe care ti le doresti.

Pasul 1

Primul pas este realizarea unui scrub. Zatul de cafea poate fi folosit ca exfoliant facial. Este indicat sa il combini cu vitamina E lichida, putin ulei de masline sau ulei de cocos.

Sau poti profita de timpul petrecut la dus, atunci cand apa si aburii inmoaie pielea. Astfel, iti permit sa inlaturi stratul de piele problematic de la suprafata buzelor.

Foloseste periuta de dinti sau chiar prosopul de baie. Si prin numai cateva curatari blande poti da la o parte principala cauza a disconfortului.

buze catifelate

Pasul 2

Pasul doi este la fel de necesar ca si primul. Aplica un balsam de buze emolient, bogat in substante hranitoare care patrund in profunzimea pielii, o hranesc si o catifeleaza.

Apoi, vei putea trai cu adevrat lucrurile bune care ti se intampla, fara ca senzatia neplacuta sa-ti afecteze starea de bine.

Pasul 3

Hidrateaza-te! Deshidratarea prelungita accentueaza imperfectiunile si ridurile si usuca pielea, inclusiv pe cea a buzelor.

Asadar, gandeste-te la apa ca la cea mai simpla solutie de ingrijire a pielii, cu efecte de curatare si netezire vizibile intr-un timp foarte scurt.

Ingrediente naturale, buze catifelate si sanatoase

balsam de buze krauter

Natura este locul in care se regasesc cele mai eficiente tratamente si solutii pentru sanatatea corpului si a pielii.

Extractul de galbenele este recunoscut pentru faptul ca face minuni pentru piele. Este poate cel mai cunoscut remediu pentru pielea uscata si lipsita de stralucire.

De aceea, este adesea folosit in cremele antiimbatranire, fiind compatibil cu orice tip de ten. In plus, are si alte efecte extraordinare:

  • actiune antiinflamatoare si antibacteriana
  • stimularea circulatiei sangelui
  • stimlarea capacitatii organismului de a se vindeca.

La fel de popular este si uleiul de masline, denumit de-a lungul timpului „aurul lichid”, „darul cerului” sau cadoul zeilor pentru omenire.

Meritul sau este acela ca mentine tineretea si supletea pielii. O hraneste in profunzime si o lasa supla si delicata la atingere.

Pentru buze catifelate, iti recomandam:

Balsamul de buze protector cu galbenele BIO Krauter: datorita uleiului de galbenele BIO si uleiului de masline, are efect rapid de calmare a iritatiilor si de hidratare.

Balsamul are o formula extrem de blanda, o textura cremoasa si un miros placut care ofera buzelor o senzatie minunata.

Incarca-te cu energie pozitiva si gusta viata din plin!

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *