Ingrijirea pielii vara: trucuri si sfaturi de urmat

ingrijirea pielii vara

Ingrijirea pielii vara poate sa-ti aduca niste provocari. Soarele arzator, apa de mare, clorul din piscine, chiar si vantul ne pot usca pielea. Mai mult, daca nu ne adaptam rutina de ingrijire, ne putem confrunta cu arsurile solare, petele pigmentare, iritatii sau eczeme.

Pentru ca pielea este cel mai mare organ al corpului, este si cel mai expus factorilor externi din mediu. Creeaza-ti o rutina specifica, conform nevoilor tale personale, si nu te abate de la ea.

Ingrijirea pielii vara: TOP produse care nu trebuie sa iti lipseasca din rutina de ingrijire zilnica

Emulsiile cu SPF sunt o necesitate a sezonului

Razele puternice ale soarelui pot afecta frumusetea pielii daca nu stim cum sa o ingrijim. Avem nevoie de protectie impotriva razelor UVA si UVB pe tot parcursul anului, dar mai ales in timpul lunilor de vara, atunci cand expunerea la soare este mai indelungata.

E recomandat sa folosim creme cu SPF minim 25 – nu numai atunci cand mergem la plaja, ci oricand ne expunem la soare.

Efectele imediate ale expunerii prelungite si neprotejate la soare sunt:

  • arsuri solare
  • iritatii si mancarimi ale pielii
  • decojirea pielii
  • senzatie dureroasa la atingere
  • insolatie
  • lipotimie (lesin)

Aplica un strat generos de emulsie pe toata suprafata corpului si maseaza pana la absorbtia completa in piele. Reaplica produsul pe tot parcursul zilei, mai ales daca esti la mare si tocmai ai iesit din apa.

Foloseste Emulsia de plaja pentru protectie solara cu ulei de argan BIO Kräuter®, SPF 25 (pentru adulti).

Protejeaza de radiatiile solare UVA/UVB, ajuta la prevenirea arsurilor solare, previn imbatranirea prematura a pielii, asigura o bronzare uniforma si sanatoasa. NU contin parabeni sau parafine.

Calmeaza iritatiile care pot aparea in urma expunerii la soare sau intepaturilor de insecte

Incearca Gelul pentru calmarea iritatiilor cu menta BIO, o solutie la indemana pentru problemele pielii!

Revigoreaza, relaxeaza si calmeaza pielea inrosita, arsa de soare precum si pielea care prezinta iritatii rezultate in urma intepaturilor de insecte, plante iritante si mici zgarieturi.

Gel pentru calmarea iritatiilor cu menta BIO Kräuter®

Menta BIO din componenta produsului tonifica musculatura, stimuleaza circulatia sanguina periferica si are proprietati astringente.

Este excelent pentru racorirea si protejarea pielii dupa expunerea la soare!

Mentine-ti pielea hidratata cu untul de shea, un miracol pentru mentinerea umiditatii in piele

Untul de Shea protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV si agresiunilor factorilor de mediu, previne formarea ridurilor si calmeaza pielea iritata.  Ajuta la relaxarea musculaturii, hidrateaza intens pielea uscata, oferindu-i astfel elasticitate.

Untul este recomandat pentru piele uscata, dermatite, psoriazis, eczeme, arsuri, peeling, iritatii, pete rosii pe fata si corp, arsuri provocate de soare, riduri fine, intepaturi de insecte, buze crapate. Combate cu succes vergeturile.

Crema de corp calmanta, cu unt de Shea si plante BIO Kräuter®

Incearca Crema de corp calmanta, cu unt de Shea si plante BIO: pielea devine moale si catifelata, previne formarea ridurilor, sustine formarea de celule noi.

Crema pentru corp cu unt de Shea BIO este ideala pentru pielea sensibila datorita calitatilor sale speciale de hidratare, protejand pielea de factorii externi nocivi.

Vara, parul se poate usca si isi poate pierde stralucirea. Protejeaza-l!

Vara, stii ca regula principala este sa iti protejezi pielea de actiunea razelor ultraviolete. Insa stiai ca si parul tau are nevoie de o atentie speciala? Temperaturile ridicate, clorul din pisicine sau sarea din apa de mare il pot afecta si duce la deteriorarea lui. 

Intensitatea razelor ultraviolete este mai puternica in timpul verii, iar parul tau, daca nu este protejat:

  • isi poate pierde din intensitatea culorii (mai ales nuantele de blond, dar nu numai, se pot decolora)
  • se poate usca, despica, rupe si deveni fragil
  • radiatiile afecteaza structura interna a firului de par, care isi pierde stralucirea si capata un aspect tern.

Stiai ca acidul hialuronic este standardul de aur pentru hidratare?Beneficiile utilizarii acidului hialuronic in ingrijirea parului includ:

  • hranirea in profunzime a scalpului
  • hidratare suplimentara
  • intarirea firului de par
  • repararea din interior a firelor despicate si uscate, lipsite de stralucire.
Samponul cu acid hialuronic pentru hidratare intensa Biotissima®

Iti recomandam Samponul cu acid hialuronic pentru hidratare intensa. Ingredientul este binecunoscut pentru capacitatea sa de protejare a parului la spalarea frecventa.

Creeaza un film protector pe fibra capilara, acoperindu-l si protejandu-l de agenții externi (vant, soare, poluare). Retine moleculele de apa furnizand hidratarea si stralucirea parului.

Combate natural si eficient intepaturile de insecte

Muscaturile si intepaturile de insecte iti pot provoca inflamatii si mancarimi, impiedicandu-te sa te bucuri asa cum ti-ai dori de momentele speciale si chiar de un somn linistit noaptea.

De aceea, ai nevoie de o solutie care poate tine la distanta tantarii, albinele, capusele si alte mici vietati care iti pot cauza neplaceri.

Alege ingredientele naturale care creeaza un scut de protectie si care-ti vin in ajutor chiar si dupa ce inflamatiile si-au facut aparitia!

Descopera Protekt Spray cu plante BIO – tine insectele la distanta! are la baza o combinatie de plante BIO precum aloe vera, masline, lavanda, dar si citronela, pentru a tine insectele la distanta, dar si pentru o ingrijire speciala a pielii.

Se absoarbe repede si lasa pielea foarte fina. Are un miros foarte placut. Potrivit pentru toata familia, inclusiv pentru pielea sensibila a copiilor!

Dublu rol: PROTEJEAZA si CALMEAZA! Daca uiti sa il folosesti initial, te ajuta si ulterior, la calmarea pielii dupa intepaturile insectelor.

Racoreste-ti pielea de cate ori simti nevoia

Mai ales acum, in toiul verii, simti nevoia sa te racoresti. Fie ca bei un pahar de limonada, te ascunzi de soare sub o umbrela sau mananci o inghetata. Noi iti propunem sa te racoresti cu ajutorul plantelor.

Gel de dus cu pin si plante BIO Kräuter® - revigorant

Mai exact, sa incerci Gelul de dus cu pin si plante BIO, cu efect revigorant si relaxant.

Ingredientele BIO, cum ar fi menta, ginseng-ul si extractele din ulei de pin sunt cunoscute pentru efectele relaxante, revigorante si racoritoare. Extractul de pin activeaza circulatia sangelui in timp ce ginseng-ul poate sa sustina activitatea sistemului imunitar.

Ingrijirea pielii vara: tu ce pasi urmezi?

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *