Este esential sa ai un ten frumos si sanatos!

ten frumos si sanatos

De-a lungul timpului, moda si frumusetea au luat forme diferite. Insa, un singur lucru ramane intotdeauna la moda: simplitatea si frumusetea tenului ingrijit, care radiaza de sanatate.

Indiferent daca preferi un look natural sau obisnuiesti sa folosesti trucuri de machiaj pentru a-ti crea look-ul zilnic, un ten curat si hidratat este adevarata carte de vizita a frumusetii tale.

Mentine-ti pielea sanatoasa si elastica cu ajutoare din natura

Stiai ca, in loc de preparate dificile si complexe care ies din laboratoare, poti apela cu incredere la natura pentru a-ti intretine supletea si elasticitatea pielii?

Ingredientele naturale contin vitamine si o serie de nutrienti esentiali, o parte dintre acestia regasindu-se chiar si in tesuturile proprii pielii.

Iata aici o lista cu cei mai valorosi aliati din natura:

Untul de shea. Acesta protejeaza impotriva imbatranirii premature a pielii si reduce liniile fine, grabeste vindecarea cicatricilor, are efect calmant in cazul iritatiilor si al arsurilor solare, dar si netezeste si hidrateaza pielea in profunzime.

Uleiul de migdale. Bogat in antioxidanti, vitamina E, proteine si acizi grasi, uleiul de migdale este un ingredient de traditie in ingrijirea sanatoasa a pielii.

Efectul sau emolient, actiunea calmanta si puterea mare de hidratare sunt numai cateva dintre beneficiile acestui ingredient valoros.

Uleiul de jojoba. Foarte asemanator ca textura cu uleiurile proprii corpului omenesc, uleiul de jojoba are proprietati emoliente, este intens hidratant si protejeaza pielea impotriva bacteriilor.

Uleiul de nuci de Macadamia. Originar din regiunile subtropicale australiene, arborele de Macadamia este sursa unuia dintre cele mai hranitoare ingrediente naturale din lume.

Cu un continut bogat de zinc, seleniu si acizi grasi, stimuleaza regenerarea celulara, fiind excelent in special pentru ingrijirea pielii sensibile.

Uleiul de luminita noptii. Acest ulei contine acid gras esential gama-linoleic care, absorbit in structurile lipidice ale pielii si ale stratului cornos, are un rol esential in protejarea barierei naturale a pielii.

Uleiul din seminte de struguri. Cu ajutorul acestui ingredient cu efect tonic si anti-aging, porii dilatati nu mai sunt o problema. Imbunatateste elasticitatea pielii si o ajuta sa devina mai neteda si mai supla.

Iti recomandam:

Profita de calitatile tuturor acestor ingrediente naturale extraordinare si incearca noile creme Biotissima Essential!

Crema de zi Biotissima Essential cu efect intens de netezire este imbogatita cu acid hialuronic si un fitocomplex de 7 extracte naturale care imbunatatesc aspectul general al pielii, lasand-o moale si catifelata intreaga zi.

Crema de noapte Biotissima Essentials, cu efect de regenerare, stimuleaza innoirea celulara pe durata noptii, pentru ca tu sa ai dimineti linistite, in care sa nu te feresti de oglinda, ci dimpotriva!

Secretul unui ten frumos este o ingrijire corecta, zi de zi. Fii mandra de farmecul tau natural, fii frumoasa!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *