Picioare fericite si hidratate in orice sezon

picioare fericite

Picioare fericite, hidratate si gata de plimbare in orice sezon! Picioarele poarta intreaga ta greutate si sunt esentiale pentru echilibru si mobilitate, asadar merita toata atentia si ingrijirea pe care le-o poti acorda. Uita de pielea uscata si crapata a piciorelor, tonifica-le si improspateaza-le in mod natural.

Pielea crapata a picioarelor reprezinta o problema tot mai frecventa. Aceasta poate provoca fisuri care se extind in straturile profunde ale pielii, cauzand durere si arsuri, mai ales in zona calcaiului. 

Iata aliatii tai naturali pentru picioare fericite zi de zi, indiferent de sezon:

Galbenelele sunt aliatul pielii fara iritatii!

Ajuta la accelerarea procesului natural de regenerare a pielii si au un efect calmant imediat. In plus, ajuta la formarea unei bariere protectoare impotriva factorilor daunatori din mediu, au proprietati antibacteriene si antiinflamatoare.

Unul dintre cele mai bune motive pentru a mentine galbenelele la indemana se datoreaza abilitatilor remacabile de vindecare pe care le au. Aplicate pe taieturi, zgarieturi, vanatai si muscaturi de insecte, aceelereaza rapid procesul de vindecare.

Au proprietati antiinflamatorii, regenerante si cicatrizante, pe langa compusii antioxidanti unici gasiti in aceasta planta miraculoasa. Protejeaza impotriva infectiilor, vindeca ranile si zgarieturile, hidrateaza pielea uscata si o repara in profunzime.

Galbenelele imbunatatesc vizibil aspectul pielii tale si fluxul de sange care circula din corp spre picioare. Adica spui ADIO senzatiei de picioare reci!

picioare fericite

Ureea, secretul picioarelor fericite!

Pierderea factorilor naturali de hidratare duce la o reducere a umiditatii in stratul cornos, ceea ce face ca pielea sa devina uscata, aspra si solzoasa la atingere. Pielea uscata isi pierde flexibilitatea si este predispusa la aparitia fisurilor.

Fisurile din piele ofera o cale de acces pentru bacterii, ciuperci sau virusuri care pot provoca infectii si rani. Hidratarea suficienta a stratului cornos este importanta pentru mentinerea integritatii pielii si apararea impotriva unei infectii potentiale.

Cu activitatea fizica zilnica, mersul pe jos sau purtarea pantofilor cu toc, talpile picioarelor sunt predispuse la uscare si fisuri. De aceea, aplicarea unei creme sau lotiuni care contine uree pe picioare in mod regulat poate ajuta pielea sa ramana hidratata si sa previna complicatiile.

Utilizarea regulata a unei creme hidratante care contin uree poate ajuta la reducerea acumularii de calus si la ameliorarea pielii uscate si a senzatiei de mancarime. In concentratii mari, ureea poate fi utilizata pentru a vindeca unghiile deteriorate si ingrosate.

In general, ureea ofera multe beneficii pentru a ajuta picioarele sa ramana sanatoase si hidratate

Ureea sustine stimularea circulatiei sangvine, ecita aparitia bataturilor inestetice si a umflarii picioarelor. Mentine un nivel optim de hidratare in piele si ajuta la regenerarea tesuturilor.

Pentru picioare fericite, iti recomandam:

Crema pentru picioare cu uree si plante BIO Kräuter®  este ideala pentru pielea uscata si foarte uscata.

Ureea din compozitia cremei stimuleaza circulatia sangvina, evitand astfel aparitia bataturilor inestetice care se pot forma din cauza uscarii stratului superior al pielii.

In plus, te poate ajuta sa scapi de picioarele reci si umflate. Extractul de uree din compozitia cremei sustine stimularea circulatiei sangvine, evitand astfel aparitia bataturilor inestetice si a umflaturii picioarelor.

Crema protejeaza intensiv impotriva factorilor de mediu daunatori. Extractul de menta si camfor dezodorizeaza picioarele si regleaza transpiratia.

Daca iti simti picioarele grele si obosite dupa o zi de munca, lotiunea relaxanta pentru picioare cu plante BIO de la Kräuter® poate fi ajutorul potrivit.

Extractul de eucalipt si menta din lotiunea pentru picioare poate ajuta la relaxarea acestora, oferindu-le o senzatie de racorire si eliminand disconfortul bataturilor dureroase.

Contine tataneasa care are proprietati vitalizante. Hameiul grabeste procesul de regenerare si poate ajuta la vindecarea bataturilor. Inmoaie stratul de celule moarte de la suprafata pielii.

In acelasi timp, reduce secretia sudorala si indeparteaza mirosul neplacut al picioarelor. Ofera o senzatie placuta de confort si prospetime.

Tu cum iti ingrijesti picioarele?

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *