Reteta succesului in a deveni Commandor Director – Nela & Romeo Turculet

Care este „reteta succesului” familiei voastre?

In primul rand este necesar sa identifici ce inseamna succesul pentru tine si pentru familia ta. Apoi sa iti identifici scopul si misiunea personala si sa traiesti zi de zi conform acestora. Nu am lasat visul nostru doar la nivel de idee, i-am dat viata, am trecut la actiune, ne-am angajat in sustinerea lui.

„Reteta succesului nostru” reprezinta rezultatul perseverentei zilnice depuse pentru atingerea obiectivelor si inlaturarea tuturor piedicilor ce apar in calea noastra, pentru dezvoltarea personala si profesionala.

In toti acesti ani, care este cea mai mare realizare in Life Care®?

Cea mai mare realizare este ca ne-am creat a doua familie, care este ECHIPA NOSTRA din Life Care®. Impreuna, de 15 ani, formam cea mai mare echipa din companie, am fost si suntem echipa cu cele mai bune rezultate, cu cele mai multe calificari in excursiile de vis oferite de companie, suntem ECHIPA FRUNTASA! Ne mandrim ca IMPREUNA facem parte din aceasta frumoasa poveste numita Life Care®.

Care este cea mai mare lectie invatata?

Am invatat sa credem in potentialul partenerilor nostri si sa le insuflam in permanenta dorinta de succes. Network Marketing presupune armonie, ajutor reciproc, colaborare, munca in echipa, este o afacere in care succesul tau depinde de succesul partenerilor tai.

Am ales Life Care® pentru ca iubim sa lucram impreuna cu oameni si pentru oameni… pentru a ne descoperi potentialul, pentru atingerea obiectivelor comune, pentru binele nostru, al tuturor.

Care a fost cea mai mare provocare peste care ati trecut?

In calitate de antreprenori, sunt o multitudine de provocari in fiecare zi si este greu sa identifici o „mare provocare”. Daca ar fi sa alegem cea mai mare provocare pe care am experimentat-o, a fost momentul in care am cunoscut aceasta oportunitate si am trecut de la statutul de angajati la statutul de antreprenori. Am renuntat la un stil de viata, la un statut si am inceput totul de la zero, cu o puternica motivatie pentru o viata mai buna.

Care este mesajul vostru pentru partenerii aflati la inceput de drum in Life Care®?

Ganditi-va in fiecare zi la motivele pentru care va doriti o schimbare in viata voastra si nu lasati visul vostru doar la nivel de idee. Aici este locul unde munca in echipa, dezvoltarea personala si performanta sunt rasplatite si pretuite.

Ce poate fi mai generos, decat sa le oferim oamenilor un model de business de succes, un business al viitorului, fara o investitie majora, O AFACERE GENIALA PRIN SIMPLITATEA EI. Dovada ca… tot mai multi oameni aleg sa ni se alature, sa faca parte din aceasta comunitate de oameni PROSPERI, SANATOSI si LIBERI!!!

Fa azi ce altii nu fac, ca sa traiesti maine cum altii nu pot!!!

Nela & Romeo Turculet

Commandor Director

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *