Ingrijirea zonei ochilor la 20, 30, 40 ani – tips&tricks

Ingrijirea zonei ochilor merita o atentie deosebita. Zona ochilor are nevoie de o ingrijire suplimentara deoarece pielea este mult mai subtire fata de restul tenului. Acest lucru o face mai sensibila la substantele din produsele cosmetice si de ingrijire personala, la actiunea razelor ultraviolete si la efectele negative ale radicalilor liberi.

Daca nu este protejata si ingrijita corespunzator, pielea din jurul ochilor se va subtia si isi va pierde elasticitatea. Invata cum sa o ingrijesti corespunzator in functie de varsta ta.

Ingrijirea zonei ochilor la 20 de ani

La 20 de ani, te poti gandi ca este prea devreme sa te preocupi de ingrijirea zonei ochilor. Dar cuvantul cheie care defineste aceasta perioada este: prevenirea. Pana la sfarsitul decadei de 20 de ani, regenerarea celulelor pielii incepe sa incetineasca, ceea ce o sa duca la imbatranirea pielii.

Varsta de 20-29 de ani ar trebui sa fie dedicata prevenirii daunelor. Acestea pot fi cauzate de rezidurile de machiaj, lumina UV sau oboseala. Haide sa le luam pe rand:

  • demachierea corecta (ai 20 de ani, te intorci acasa dupa o noapte in oras si nu te demachiezi? Mai gandeste-te inca o data. Acest lucru iti va afecta aspectul pielii in viitor. Asa ca, iti recomandam Demachiantul bifazic cu Aloe Vera si Lotiunea tonica cu Aloe Vera, ambele certificate BIO)
  • protectia UV (razele solare UVA si UVB imbatranesc prematur pielea, declanseaza aparitia ridurilor si deshidrateaza zona ochilor; iti recomandam sa aplici un factor de protectie solara de fiecare data cand te expui la soare, indiferent de sezon. Noi iti propunem sa folosesti Crema ULTRA hidratanta, cu SPF 15 si acid hialuronic, Life Care®)
  • oboseala (noptile pierdute se vad pe chipul tau; oricum, oboseala, indiferent de sursa ei, este un inamic al pielii, mai ales a celei sensibile din jurul ochilor. Iti recomandam Life Impulse® Sleep&Calm, suc natural cu melatonina, care iti regleaza ritmul somnului si ofera un somn linistit)

Sa recapitulam: in your 20s, ai nevoie de crema de protectie solara si antioxidanti. Utilizati o crema antioxidanta pentru ochi in fiecare dimineata pentru a preveni deteriorarea cauzata de radicalii liberi. Imbunatateste-ti rutina de noapte cu o masca de ochi linistitoare si hidratanta, cel mai bine una care contine acid hialuronic.

masca pentru ochi patch

Iti recomandam Masca hidratanta pentru ochi, EYE SPA, cu Acid Hialuronic si Colagen, Life Care®.

Hidrateaza intens pielea din jurul ochilor, estompeaza cearcanele si reduce liniile fine.

Ingrijirea corespunzatoare la 30 de ani

Ai ajuns la 30 de ani. Poate te confrunti cu cearcane intunecate sub ochi, care devin din ce in ce mai proeminente. Mai observi cumva si cateva linii fine? Nu te panica. Continua sa folosesti crema pentru ochi antioxidanta in fiecare dimineata (exact ca la 20 de ani). Dar, acum ar trebui sa adaugi si produse pentru ochi cu retinol, pe care sa le aplici seara.

Retinolul este un ingredient care stimuleaza productia de colagen si care previne imbatranirea prematura. Poti citi mai multe despre retinol in articolul nostru, Cei 3 aliati puternici pentru un ten ferm si tanar.

Iti recomandam Masca magnetica antirid, Magnetic Mask, Life Care®. Aceasta NU POATE fi aplicata in zona ochilor, insa iti oferim un sfat: dupa ce o indepartezi cu ajutorul magnetului, maseaza-ti incet zona ochilor cu rezidul de uleiuri hranitoare si retinol.

Pe langa acidul hialuronic si retinol, femeile in varsta de 30 de ani ar trebui sa caute si creme sau seruri care sa contina vitamina C. Acestea stimuleaza productia de colagen, diminueaza ridurile si ilumineaza tenul.

Iti recomandam Serul Vitamina C pentru un ten luminos, The Vitamin Box, Life Care®, care poate fi utilizat cu Crema ULTRA hidratanta, cu SPF 15 si acid hialuronic, Life Care®.

NU UITA! Retinolii sunt cei mai potriviti pentru aplicare noaptea, iar vitamina C este perfecta pentru zi.

ser pentru ingrijirea ochilor

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este stimularea productiei de elastina. Daca ochii tai au un aspect obosit si deshidratat, Lifting Eye Serum cu Neodermyl® poate fi ideal pentru tine. Este un ser cu ingrediente premiate international, o sursa de bio-energie pura ce reactiveaza natural productia de colagen si elastina.

Formula produsului contine si Lipactive Inca Inchi, un ulei vegetal bogat in Omega 3, 6 si 9. Aceasta formula este usoara si lasa o pelicula fina pe ten, care se absoarbe imediat dupa aplicare. Rezultatul final este un ten mai tanar, prin reducerea ridurilor, o piele mai fina si intinerita.

Ingrijirea zonei ochilor la 40 de ani

Ai 40 de ani. Gandeste-te daca ai incercat lucrurile potrivite pentru pielea ta. In acest moment, devine evidenta reducerea calitatii pielii, cantitatea de colagen este scazute si treci de la linii fine la riduri.

Foloseste in continuare produse care contin retinol, colagen si acid hialuronic. Adauga in rutina ta Coenzima Q-10, suplimente lichide pentru frumusetea pielii si produse care au un efect natural de lifting si de umplere a ridurilor.

Iti recomandam:

coenzima Q10

Ser Coenzima Q 10 pentru un ten ferm, The Vitamin Box, Life Care®

Ajuta la reducerea ridurilor, precum si a liniilor fine, combate fotoimbatranirea si reduce distrugerea fibrelor de colagen din tesuturi pentru o piele cu aspect tanar.

Serul este foarte concentrat, de aceea nu se utilizeaza niciodata in stare pura, ci doar amestecat in palma cu o crema hidratanta (recomandarea noastra: Crema ULTRA hidratanta, cu SPF 15 si acid hialuronic, Life Care®).

colagen lichid

Colagen Booster cu vitamina D3 si macese BIO, Life Care®

Este un supliment alimentar cu beneficii multiple pentru par, piele si unghii mai sanatoase, mentine elasticitatea pielii si reduce ridurile fine.

Beneficiile complexului de colagen asupra frumusetii:

  • imbunatateste sanatatea pielii si a parului
  • sustine rezistenta parului si a unghiilor si faciliteaza cresterea acestora
  • confera stralucire si vitalitate parului, precum si un aspect sanatos
  • mentine elasticitatea pielii si reduce aspectul ridurilor
  • ofera fermitate si ajuta la combaterea semnelor vizibile de imbatranire a pielii.
ser antirid pentru ingrijirea ochilor

Ser antirid, Wrinkle Filler, cu acid Hialuronic si Vitamina A, Life Care®

Este un ser antirid revolutionar care reduce aspectul ridurilor prin umplerea si netezirea acestora oferind luminozitate tenului. 

Te vei putea bucura de o piele ferma si revitalizata dupa folosirea acestui produs. Este recomandat pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul matur. Contine vitamina A si acid hialuronic.

ser antirid

Ser antirid, Lifting Serum, Life Care®

Este ideal pentru tenul matur care se confrunta cu semnele imbatranirii. Dupa folosirea acestui produs poti avea parte de un efect instant de intinerire, inlocuind diversele interventii de lifting cu o metoda non-chirurgicala.

Ingredientele active componente actioneaza impreuna pentru a oferi un efect de lifting de pana la 8 ore. Acest ser are o textura fluida si hidratanta, bogata in colagen. Lasa tenul luminos si neted dupa utilizare.

Care este rutina ta in ingrijirea zonei ochilor? Respecti sfaturile legate de varsta? Lasa-ne un comentariu!

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Content Marketing Specialist

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *