Tenul acneic si cu imperfectiuni in timpul verii

Tenul acneic si cu imperfectiuni poate fi o provocare mai ales in timpul verii. Din cauza temperaturilor ridicate, excesul de sebum poate bloca porii. Apoi, te confrunti cu acneea, eczeme, pori dilatati, puncte negre sau albe, iar tenul tau capata un aspect tern si isi pierde luminozitatea naturala.

Tenul acneic si cu imperfectiuni are nevoie de doua ingrediente: Poli-Helixan si niacinamide

Poli-Helixan – anti-iritant, reparator, protector al pielii

Poli-helixan sau extractul de melc constituie un stimulent puternic pentru regenerarea pielii umane avand efecte benefice in cicatrizarea, netezirea, repararea ranilor si calmarea pielii iritate sau inflamate.

Produsul nostru, Gel cu extract de melc Life Care, contine o cantitate bogata de Poli-helixan. Petru ca pielea noastra trece in fiecare zi prin diferite incercari si exista o multime de factori care influenteaza frumusetea pielii noastre, extractul de melc are un efect recuperator si stimuleaza elasticitatea pielii.

Iata ce spune Adimona BUCICA, Terapeut biofeedback, Consilier de stil de viata sanatos, despre beneficiile extractului de melc:

  • stimuleaza regenerarea celulara si are efecte de umectare a pielii
  • hidrateaza intens pielea, dandu-i asfel un aspect mai neted si mai luminos
  • stimuleaza formarea colagenului si a elastinei, combate astfel ridurile fine
  • reduce manifestarile cuperozei
  • calmeaza iritatiile tenului provocate de factori externi (arsuri solare)
  • imbunatateste aspectul cicatricilor vechi
  • ideal pentru cosuri, acnee, pete, deoarece inhiba productia excesiva de sebum
  • ideal pentru toate tipurile de piele/ ten.

Poti citi mai multe despre beneficiile alantoinei si ale extractului de melc in articolul Gelul cu extract de melc, pentru recuperarea si infrumusetarea pielii.

Tenul acneic si cu imperfectiuni si extractul de melc

Iti recomandam produsul nostru, Gel cu extract de melc Life Care.

Combinatia de ingrediente din gel ajuta la recuperarea pielii iritate, cu arsuri solare, descuamari, cosuri, cicatrici, acnee, pete sau riduri.  

Extractul de melc este bogat in carbonat de calciu, alantoina, enzime, vitamina A, C si E, elastina si colagen care stimuleaza regenerarea si elasticitatea pielii.

Alantoina stimuleaza regenerarea pielii. Combinatia de activi previne dezvoltarea bacteriilor daunatoare pielii, ceea ce duce la reducerea riscului de aparitie a acneei.

STUDIU REALIZAT: Poly-Helixan a fost testat pe 15 voluntari cu varste cuprinse intre 13-55 de ani cu cicatrici. A fost aplicata de doua ori pe zi in zona de cicatrice o formula continand 5% Poli-Helixan.

Masuratorile au fost facute inainte si dupa 30 de zile de utilizare si au aratat o crestere de 32% a elasticitatii pielii, o crestere de 17% in hidratarea pielii si o imbunatatire vizibila a cicatricii dupa 30 de zile de aplicare.

Niacinamida (vitamina B3), pentru o piele ferma

Niacinamida este o forma de vitamina B3, un nutrient esential ce mentine sanatatea pielii si a intregului organism. 

Nu cauzeaza inrosirea pielii si este recomandata pentru a trata acneea, iritatiile si eczemele. Dar si pentru a intari bariera naturala de protectie a pielii in fata factorilor nocivi din mediu.

Beneficiile niacinamidei pentru piele:

  • Minimizeaza roseata si petele: niacinamida reduce inflamatia si ajuta la ameliorarea rosetei cauzate de eczeme, acnee si alte afectiuni inflamatorii ale pielii.
  • Minimizeaza aspectul porilor: mentinerea pielii netede si hidratate poate avea un beneficiu secundar – o reducere naturala a dimensiunii porilor in timp, pentru ca tu sa te bucuri de un ten cu aspect neted si intinerit.
  • Regleaza sebumul: niacinimida poate ajuta, de asemenea, la reglarea cantitatii de sebum pe care o produc glandele sebacee si la prevenirea acneei si aspectului uleios al tenului
  • Trateaza acneea: poate fi utila in cazul acneei severe, in special pentru formele inflamatorii, cum ar fi papulele si pustulele. In timp, este posibil sa vedeti mai putine leziuni si o textura imbunatatita a pielii.

Poti citi mai multe despre beneficiile acestei vitamine in articolul nostru, Niacinamida: beneficiile minune asupra tenului.

Tenul acneic si cu imperfectiuni si niacinamida

Iti recomandam Ser Vitamina B3 pentru un ten fara imperfectiuni, The Vitamin Box, Life Care®.

Serul cu Vitamina B3 (Niacinamide) are rolul de a combate imperfectiunile pielii, regleaza excesul de sebum pentru un ten revitalizat, hidratat.

Serul cu Vitamina B3 contine ingrediente active pe baza de vitamine esentiale pentru ingrijirea tenului:

Vitamina B3 (niacinamide) este ideal pentru o piele ferma!

– Minimalizeaza porii
– Benefica pentru pielea cu probleme (acnee, exces de sebum, roseata)
– Combate imperfectiunile tenului
– Rezultate uimitoare cu rutina potrivita nevoilor tale!

Foloseste-l in combinatie cu Crema ULTRA hidratanta, cu SPF 15 si acid hialuronic, Life Care®, vei obtine un ritual de ingrijire complet, pentru ca tu sa te bucuri de un ten de invidiat, luminos si hidratat!

Tu cum ai grija de tenul tau in timpul verii?

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *