Cosmeticele terapeutice cu efect imediat

Cosmeticele terapeutice sunt diferite geluri sau creme, produse pe care le aplicam extern, pe piele, pentru a obtine un rezultat precum: scaderea inflamatiei, calmarea durerilor musculare sau articulare.

Cosmeticele terapeutice

Este foarte important ca toate cosmeticele terapeutice sa contina o cantitate cat mai mare de ingrediente naturale. Ne referim la plante BIO sau extracte si uleiuri naturale.

Produsele noastre contin: musetel, arnica montana, eucalipt, rozmarin si multe alte plante. Toate au ca scop reducerea durerilor reumatice, de articulatii si sistem osos.

Cosmeticele terapeutice cele mai cunoscute sunt gelurile Gheara Dracului si Puterea Ursului. Ele au un efect antiinflamator asupra musculaturii si articulatiilor, calmand astfel durerea care poate aparea la nivelul lor.

Gelul incalzitor antireumatic Puterea Ursului®

1 din 5 adulti sufera dureri de spate. Acest numar creste odata cu inaintarea in varsta in ceea ce priveste durerile articulare. Articulatiile se pot inflama, devin sensibile, iar atunci cand te misti apare durerea.

Gelul incalzitor Puterea Ursului® a fost conceput special pentru a atenua disconfortul muscular si articular. Acesta poate aparea fie din cauze patologice, fie din situatii ca accidentari sau suprasolicitari ale muschilor.

Datorita combinatiei speciale de plante pe care o contine (menta, eucalipt, vita de vie, ginseng, castan, musetel, fenicul si nu numai), gelul poate creste mobilitatea articulatiilor si poate calma disconfortul reumatic. Astfel, simptomele si durerile sunt atenuate.

Iti recomandam sa citesti mai multe informatii utile despre actiunea acestui gel in articolul de blog scris de Stefana Bosnea, Terapeut biofeedback, Puterea Ursului, remediul natural pentru durerile reumatice.

Gel racoritor Gheara Dracului® cu plante BIO

Durerile musculare sau articulare apar in viata noastra din diverse motive. Fie ca esti un pasionat al sportului sau doar viata ta activa ti-a provocat mici neplaceri, gelul racoritor Gheara Dracului® te poate ajuta sa uiti de ele. Datorita plantelor din compozitie, acesta ofera o senzatie racoroasa dupa aplicare si relaxeaza zona afectata.

Gel cu efect racoritor imediatcu actiune analgezica si antiinflamatoare, precum si antiseptica. Este un produs cu plante bio recunoscut datorita actiunii antiinflamatoare puternice.

Gelul racoritor Gheara Dracului este obtinut prin combinarea beneficiilor terapeutice ale extractului din radacina de gheara dracului, eucalipt, ginseng, lemongrass si rozmarin. Toate sunt provenite din medii controlate biologic.

Iti recomandam sa citesti mai multe informatii utile despre actiunea acestui gel in articolul de blog scris de Delia Pop, Consilier de Stil de Viata Sanatos, Gheara dracului, actiune imediata impotriva durerilor inflamatorii.

Gel recuperator Barba Tatei, cu tataneasa si plante BIO

Atunci cand ne lovim de probleme neasteptate, este important sa gasim produsul potrivit pentru ce ne deranjeaza. Fie ca ai suferit o entorsa, luxatie sau fractura, remediile naturale precum extractul de ginseng, vita de vie si tataneasa te ajuta in recuperarea rapida.

Uita de durerile indelungate si suparatoare si gaseste alinare cu ajutorul Gelului recuperator, Barba Tatei, cu tataneasa si plante BIO.

Tataneasa este un remediu natural folosit de secole. Este indicata pentru a vindeca vanataile, ca adjuvant pentru tratarea fracturilor, entorselor, dar si pentru intinderile musculare si osteoartrita.

Tataneasa accelereaza vindecarea ranilor, poate reduce durerile, are efecte antiinflamatoare, vindeca intepaturile de insecte.

Gelul Barba Tatei mai contine lemongrass, mentol si camfor ce au proprietati astringente si calmante. Ginseng-ul din compozitie are capacitatea de a fortifica organismul si de a intensifica activitatea sistemului imunitar, grabind astfel vindecarea.

Komfort Roll cu plante BIO

Picioarele poarta intreaga ta greutate si sunt esentiale pentru echilibru si mobilitate. Asadar, merita toata atentia si ingrijirea pe care le-o poti acorda.

Daca stilul tau de viata este unul sedentar sau, din contra, hiperactiv, este posibil ca acest ritm sa afecteze sanatatea picioarelor si circulatia periferica pe termen lung.

Pentru o senzatie de picioare odihnite in fiecare zi, iti recomandam Komfort Roll cu plante BIO, Life Care®.

Ajuta la indepartarea senzatiilor de oboseala si greutate a picioarelor stimuland circulatia sangelui.

Contine un complex inedit de plante BIO precum aloe vera, masline, rozmarin, lavanda, unt de shea si grau.

Komfort Roll-ul actioneaza rapid si in profunzime pentru a-ti oferi o piele tonifiata si picioare usoare. Aplica-l in orice zona intre glezna si coapsa, maseaza usor si bucura-te de senzatia de relaxare!

Magic Roll, cu plante BIO, Life Care®

Disconfortul muscular sau articular apar mereu pe neasteptate. Iritatiile pielii sau muscaturile de insecte devin neplacute si ne creeaza disconfort. Este foarte important sa actionezi rapid asupra oricaror simptome, inclusiv a durerilor de cap care pot evolua rapid in migrene.

Produsul Magic Roll cu plante BIO iti face viata mai placuta la orice utilizare! Este un concept UNIC „anti-durere”, in format roll-on, extrem de usor de folosit si de transportat.

Magic Roll, cu plante BIO acopera peste 20 de zone din corpul uman unde se poate aplica. Actioneaza rapid in zona cervicala, a gatului, incheieturilor, bratelor, genunchilor, gleznelor sau muschilor.

Plantele continute sunt cunoscute pentru rolul important in diminuarea unui spectru foarte larg de dureri musculare sau articulare si pentru proprietatile antiinflamatoare. Printre ele se afla: aloe vera, salvie, rozmarin, arnica montana, menta si musetel. Dupa masarea usoara a zonei veti simti o senzatie de racorire si confort.

Iti recomandam sa citesti mai multe informatii utile despre actiunea acestui produs in articolul de blog scris de Iacob Liliana Mihaela, Naturopat in curs de licentiere si reflexoterapeut, Magic Roll, un singur produs, o multime de avantaje.

Tu folosesti cosmeticele terapeutice in rutina de ingrijire?

Te invitam pe site-ul nostru pentru a descoperi toata gama de produse cu efect terapeutic.

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Content Marketing

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *