Mesajul Fondatorilor Life Care®, Cristian si Dan Onetiu

1.            Care considerati ca au fost cele mai semnificative realizari ale Companiei Life Care® in anul de majorat 2023?

Life Care® este o Companie condusa de misiunea ei, ce contribuie la cresterea nivelului de stil de viata sanatos si ofera o optiune de stabilitate financiara pentru orice persoana cu spirit antreprenorial. Am facut multe in toti acesti 18 ani pentru a transforma aceasta misiune intr-o practica zilnica, insa anul 18 ne-a adus ceva foarte special: maturizarea echipei si consolidarea afacerii si a modelului de afacere in piete non EU.

2.            Care credeti ca au fost principalele provocari pe care le-ati intalnit in 2023 si ce invataminte ati extras din aceste experiente?

Traim vremuri care ne deturneaza atentia spre negativ, ne distreazaa fara sa ne educe, ne polarizeaza convingerile. Asta se simte la nivel personal si asta se traduce la nivel de business. In acest context, cea mai mare provocare in fata cresterii profesionale si personale este distragerea focusului de la ce conteaza si ce sta in puterea noastra sa schimbam. Cred ca am invatat cu totii in 2023 sa facem mai putine si mai bine, pentru a putea reprezenta un stalp de stabilitate si responsabilitate pentru cei din jur.

3.            Ce produse sau servicii noi v-ati dori sa dezvoltati pentru a sustine mai bine nevoile consumatorilor in 2024?

Nevoile consumatorilor s-au schimbat mult in ultimii ani, mai ales dupa pandemie. Modul in care aleg sa se informeze, sa isi formeze referinta de cumparatura, simplitatea si usurinta procesului de cumparare, locurile preferate de achizitie… intr-o propozitie asistam la cresterea nivelului de constiinta a consumatorilor educati. Suntem in lucru cu mai multe produse si servicii din zona noastra de interes precum: stil de viata sanatos, preventie, educatie, comunitate si asistenta, care sa creasca in volum pe masura ce nevoile se consolideaza si se maturizeaza.

4.            Care este mesajul vostru pentru cititorii Jurnalului Fericirii pentru un an nou plin de sanatate si bunastare?

Sa incercam in 2023 sa ne cunoastem mai bine, decat incearca Integenta Artificiala sa ne cunoasca. Sa ne protejam sanatatea mai cu ardoare si sa ne tinem aproape oamenii care au puncte de vedere diferite dar valori comune !

Cu drag, Cristian si Dan Onetiu,

Fondatori Life Care®

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *