In decembrie, raceala si gripa nu sunt pe lista!

echina plusIn decembrie, parca mai mult ca niciodata toate gandurile se indreapta catre cei dragi iar toate drumurile duc acasa.

Petrecem Craciunul in familie, ne dorim din suflet ca cei apropiati sa ne fie alaturi, sa stam la povesti, sa depanam amintiri si sa facem planul pentru anul ce urmeaza.

Si pentru ca totul sa fie perfect si sa ne bucuram din plin de zilele petrecute impreuna, in primul si in primul rand trebuie sa fim sanatosi. Raceala si gripa nu au ce cauta pe lista de invitati! Si totusi se intampla de multe ori sa apara ca musafiri nepoftiti.

Ce avem de facut? Sa le primim cu bratele pline de EchinaPlus! Si uite asa, de la cel mai mic pana la cel mai mare din familie, niciunul nu va fi racit sau gripat!

De ce? Pentru ca ne putem baza pe EchinaPlus daca nu ne dorim sa avem de-a face cu raceala si gripa 🙂

EchinaPlus, inamicul natural al racelii si suportul nr. 1 al sistemului imunitar este un supliment alimentar care aduce pentru fiecare consummator beneficiile sinergice ale Echinaceei, Propolisului, Vitaminei C din maces si extractului apos din scoarta de Larixlaricina – Zada, ingredient prezentat de Dr. Oz invitatei sale Celine Dion, cu beneficii importante in sustinerea sistemului imunitar.

Folositi cu incredere EchinaPlus! E simplu de administrat: prin dizolvare in 200 ml apa calda, 1-3 plicuri/zi. Este recomandata si copiilor cu varsta peste 2 ani (un pliculet pe zi) si adultilor. Eficacitatea produsului este cu atat mai mare, cu cat administrarea se face de la primele manifestari respiratorii neplacute.

S-avem sanatate si sa ne bucuram de cei dragi!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *