Ciocolata neagra la dieta? Da, se poate!

Ciocolata este, uneori, prietena noastra cea mai buna. Iar acum, vremea frumoasa si soarele din ce in ce mai darnic sunt semnele ca vara si-a intrat in drepturi, iar zilele calduroase inseamna tinute lejere si timp perfect pentru plaja.

Daca ti-ai propus sa obtii o silueta supla, pe care sa ti-o mentii in cea mai buna forma cel putin pana la venirea toamnei, atunci probabil ca dieta nu include in acest moment prea multe dulciuri.

Stim insa cat de mare poate fi tentatia deliciilor de sezon si ca uneori este greu sa le rezisti, iar orice victorie este de admirat.

ciocolata

Ciocolata neagra – efecte miraculoase pentru silueta si sanatate

Te afli in plin sezon al inghetatei cu arome dintre cele mai variate si racoritoare, cele mai multe dintre acestea fiind insa incarcate cu calorii pe care iti doresti sa le eviti.

Cea mai buna dieta, cu rezultate pe termen lung, este cea care combina alimente naturale, sanatoase si sarace in calorii cu sentimentul ca este usor sa o urmezi, de acum, in fiecare zi.

Iar pentru ca orice dieta usoara trebuie sa includa si cateva mici placeri culinare, avem o veste buna: ai voie ciocolata la dieta! Si avem si solutia!

Alege ciocolata neagra de buna calitate (minim 70% cacao) si consum-o in cantitati moderate. Poate ti se pare ciudat, dar ciocolata neagra are valori nutritionale asemanatoare cu verdeturile.

ciocolata

Stiai ca 100 gr. de ciocolata neagra cu 70-85% cacao conţin:
• 11 gr. fibre
• 67% din necesarul zilnic de fier
• 58% din necesarul zilnic de magneziu
• 89% din necesarul zilnic de cupru
• 98% din necesarul zilnic de mangan
• potasiu, fosfor, zinc si seleniu?

Nu trebuie sa o consumi in fiecare zi. De 3-5 ori pe saptamana, cate 1-2 bucatele de ciocolata, este suficient cat sa-ti satisfaci pofta. O poti consuma ca atare, in batoane proteice sau o poti adauga in smoothie-uri.

Baton ECO de cereale cu ciocolata Meal Balance® 

Incearca un mic dejun sau o gustare sanatoasa si satioasa, cu un continut optim de fibre. Ofera un plus de energie, in timp ce contin 17% din doza zilnica recomandata de 8 vitamine si fier si 20% din doza zilnica recomandata de calciu.

Baton Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance®, 40g

O gustare sanatoasa si satioasa are un rol important in dieta zilnica. Batoanele vegane proteice pot fi consumate de catre orice persoana, in orice moment al zilei avand rol in suplimentarea dietei si a sanatatii organismului.

Solutia noastra pentru tine este:

shake cu ciocolata

Life Impulse Form Shake cu aroma de ciocolata este felul tau de a „pacali” dieta si de a te bucura de o masa cu aport nutritional excelent si cu gust de desert.

Produsul contine vitamine si nutrienti valorosi, faina de soia (nemodificata genetic), acerola si inulina (fibra solubila) BIO, toate dozate in asa fel incat sa-ti asigure o masa echilibrata, cu un gust savuros.

Prepararea este extrem de usoara si iti da libertatea sa alegi felul preferat in care sa-l consumi. Amesteca 5 lingurite (aproximativ 20g) cu 200 ml de lichid (neaparat dietetic: lapte, iaurt sau lapte de soia) pentru o masa care nu depaseste 230 kilocalorii!

Iata o reteta pe care trebuie sa o incerci:

Shake de ciocolata cu alune de padure

Pentru un efect racoritor, foloseste lichid rece sau adauga cateva cuburi de gheata si ai in fata un preparat sanatos, hranitor si excelent pentru zilele calduroase!

„Tot ce-ti trebuie este iubirea. Dar putina ciocolata din cand in cand nu strica.” (Charles M. Schultz)

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *