ACUM e usor sa slabesti SANATOS!

La finalul anului 2013 se lansa oficial ,,Devino Zeita vietii tale’’, o campanie lansata de Florina Onetiu, fondatoarea Academiei Femeilor, sprijinita indeaproape de Life Care®. Trei femei curajoase au pornit pe drumul catre schimbare si o noua viata. Alina Negrila (36 de ani, Arad), Monica Cristea (43 de ani, Bucuresti) si Adriana Pascu (44 de ani, Bucuresti) au avut posibilitatea sa traiasca o experienta reala pe care au invatat cum sa o transforme in viata de zi, intr-un nou stil de viata.
Asa au venit ele in luna decembrie…
mon
Monica Cristea
adr
Adriana Pascu
ali
Alina Negrila
Ce au facut aceste femei pe parcursul campaniei?
Au trecut cu brio de provocarile intalnite, au iesit din zonele de confort si si-au depasit limitele. Alina, Monica si Adriana, sunt trei femei la fel ca tine, si fiecare a reusit sa devina zeita vietii ei. Si-au schimbat stilul de alimentatie, au inceput sa faca regulat miscare, au inceput sa se apropie de armonia interioara, au descoperit cum sa-si puna in valoare feminitatea, au invatat cum sa comunice usor si sa se dezvolte personal.
Schimbarea stilului de alimentatie, a stilului personal si a intreg modului de viata nu putea sa aiba loc fara o sustinere bazata pe produse BIO, sanatoase, recunoscute si recomandate de 9 ani de zile de milioane de romani, produsele Life Care®.
Life Care® a sustinut campania si pe cele trei participante prin suplimente din gama Life Impulse® , produse pentru frumusete din gama Biotissima si alte produse pentru ingrijire din gama Kräuter®.
Ce au realizat aceste femei?
O componenta foarte importanta a transformarii celor trei participante in zeitele vietilor lor este pierderea kilogramelor, astfel ca, Alina a slabit 20 de kilograme, Monica a slabit 15 kilograme, iar Adriana a slabit 11 kilograme. Pe parcursul celor trei luni, participantele au beneficiat de Programul pentru slabire sanatoasa Life Care®.
Produsele ce fac parte din Programul pentru slabit si controlul greutatii, fata de alte genuri de produse de acest fel, nu presupun infometare, ci echilibru in ceea ce mancam; nu presupun un tratament spartan pentru o perioada scurta de timp, ci propun construirea unui stil de alimentar care sa devina o ,,obisnuinta”; nu presupun subnutritie, ci, din contra, aduc un aport nutritiv optim; propun o slabire sanatoasa, avand la baza diverse ingrediente BIO, provenind din culturi biologice controlate.
Asa arata ele acum:
Monica CristeaMonica Cristea

 

Adriana PascuAdriana Pascu

 

Alina Negrila (2)Alina Negrila
Suntem foarte bucurosi de rezultatele reale pe care le poti obtine cu Programul de slabire sanatoasa si de modul cum te poate ajuta pe sa arati si sa te simti bine.
Avand exemplul lor, iti spunem acum ca ORICINE POATE SA SLABEASCA SANATOS!
Noi credem ca pastilele minune, dietele stresante si inconstanta ne duc intr-o zona de boala si de aceea am daramat mitul prin care un stil de viata sanatos si echilibrat nu poate ajuta la slabit! Iar rezultatul obtinut e ca: PRODUSELE POTRIVITE, SUPORTUL CONSTANT, MISCAREA si REECHILIBRAREA ORGANISMULUI sunt ingredientele cheie a slabitului sanatos si frumos!
Suntem aici sa construim cea mai deschisa comunitate de suport despre slabit, cu o viziune noua, manifestata prin armonie, slabire si suport! Ce vom face impreuna? Vom descoperi si vom scoate la iveala zeii si zeitele din fiecare dintre voi! Si asta…SIGUR!
Daca te-ai DECIS sa scapi de kilogramele in plus intr-un mod sanatos incepe chiar de azi sa faci o schimbare!
Acceseaza sectiunea ,,Contact” si lasa-ne un mesaj privat sau lasa un mesaj comunitatii in sectiunea ,,Comunitatea Slim & Fit”.

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *