Spalatul vaselor devine ceva natural.

BioHAUS® reprezinta gama completa de produse de ingrijire a casei care asigura curatenia spatiului tau atat de drag cat si sanatatea familiei tale. Si asta datorita unor calitati deosebite ale produselor, ca de exemplu: materiile prime biodegradabile, lipsa ingredientelor modificate genetic, puterea mare de curatare, proprietatile antibacteriene si antimicrobiene dar mai ales faptul ca produsele nu contin solventi (Propilen Glicol), concervanti (Parabeni), formaldehida si clor.

Detergentii de spalat sunt o categorie importanta de produse, extrem de utila in viata de zi cu zi, iar alegerea lor ne poate influenta starea de sanatate, fie ca ne dam seama de acest fapt sau nu. Detergentii obisnuiti contin ingrediente nocive care in timp ne afecteaza sanatatea in diferite feluri, de la aromele sintetice inhalate in timpul spalarii, pana la afectiuni dermatologice de diverse tipuri sau chiar afectiuni mai grave.

Detergentul pentru vase BioHAUS® este certificat ECOCERT, avand la baza doar ingrediente din materii prime vegetale sau minerale. Este bland cu mainile fiind recomandat inclusiv persoanelor cu pielea sensibila. Concentrat si eficient, detergentul are o putere mare de curatare si dizolvare a grasimilor, nu contine arome artificiale, conservanti sau coloranti sintetici.

Cu aroma de lamaie sau portocale, ambele variante sunt testate dermatologic, fiind recomandate si pentru igienizarea recipientelor folosite de bebelusi.  Tensidele zaharoase obtinute din cartofi, porumb, trestie de zahar, respectiv sfecla de zahar si ulei din samburi de cocos si palmier, combinate cu sulfati ai unor alcooli grasi din samburi de cocos si de palmier, sunt substante de spalare active cu proprietati dermatologice exceptionale.

Intr-o viata fericita zi de zi, curatenia casei si sanatatea familie ocupa un loc important, trebuie doar sa alegem sa traim astfel!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *