Ingrijire sanatoasa pentru un par frumos!

Atunci cand, privindu-te in oglinda, zambesti sa descoperi un par plin de stralucire si volum, ziua ti se lumineaza brusc. Pentru orice femeie, parul este un important motiv de mandrie si un element care sa te faca sa te simti mai increzatoare in fortele proprii.

Ce e de facut, insa, atunci cand parul capata un aspect tern si se rupe cu usurinta, iar probleme precum caderea excesiva, uscarea scalpului sau aparitia matretii umbresc sanatatea si frumusetea parului tau? Solutiile se regasesc in surse naturale, bogate in vitamine si nutrienti, care pot reda echilibrul si frumusetea scalpului si a firului de par.

shutterstock_93976831Spre exemplu, extractul de musetel are proprietati antiinflamatoare si antiseptice, fiind, in acelasi timp un excelent emolient. Bogate în minerale (zinc, siliciu, calciu, mangan, fosfor, cupru, fier), vitaminele B1 şi C, glucide, acizi organici si ulei eteric, florile de musetel trateaza problemele uzuale ale pielii, asigurandu-i, in acelasi timp, hidratarea optima.

Despre ginseng, legendele spun ca este in stare sa dea „forta unui taur” . Ginseng-ul contine steroizi, motiv pentru care este folosit pentru imbunatatirea performantelor sportive si eliminarea oboselii musculare. Inclus in produse pentru ingrijirea parului, extractul de ginseng are un efect puternic energizant si revitalizant, oferind parului un plus de volum si vitalitate.

Extractul de galbenele este o solutie extraordinara pentru par lipsit de stralucire si cue tendinte de rupere. In plus, acesta cicatrizeaza micile rani de pe suprafata scalpului, hranind in acelasi timp pielea, ceea ce contribuie la inlaturarea matretii.

Daca parul tau creste prea incet sau ai probleme cu caderea excesiva, atunci rozmarinul este ingredientul pe care il cauti! Acesta stimuleaza cresterea firului de par si circulatia la nivelul scalpului si, in plus, intarzie aparitia firelor albe de par.

Fa-ti parul fericit si ingrijeste-l sanatos cu Samponul pentru volum si stralucire, cu musetel BIO de la Krauter, cu tripla actiune: intareste radacina firului de par, curata delicat si protejeaza scalpul si firul de par. Datorita unui cocktail de ingredinte BIO-organice (musetele, ginseng, galbenele si rozmarin), samponul este eficient in a activa circulatia sanguina la nivelul scalpului, prevenind astfel formarea matretii.

Bucura-te in fiecare zi de un par sanatos si plin de viata!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *