Intotdeauna tanara si stralucitoare, cu machiajul potrivit!

Care sunt trucurile tale preferate pentru un ten ingrijit si un machiaj senzational, care te face sa arati intotdeauna fresh si iti pune in valoare calitatile? Indiferent care este secretul tau, atunci cand vine vorba despre machiaj, e la fel de important sa fii atenta la produsele pe care le folosesti, precum si la modul in care le folosesti.

shutterstock_234085573Ingrijirea corecta a tenului si o tehnica de machiaj buna fac diferenta intre o infatisare banala si un look demn de covorul rosu. De aceea, este bine sa stii ce este de evitat si pe ce trucuri poti conta pentru a fi mandra posesoare a unui machiaj care atrage complimente:

  • Hidratare, inainte de toate. Crema hidratanta este o prima etapa esentiala pentru a mentine aspectul proaspatr al tenului, fara de care niciun machiaj nu poate reusi. Daca hidratarii nu i se acorda importanta potrivita, tenul devine uscat si va arata neingrijit, favorizand si aparitia ridurilor.
  • Corectorul poate fi secretul tau pentru mascarea cearcanelor sau pentru estomparea ridurilor. In cazul sau, regula de aur este „mai putin inseamna mai mult”: de multe ori, aplicarea unui strat prea gros de corector are efectul contrar celui dorit, scotand mai mult in evidenta imperfectiunele pe care era menit sa le ascunda.
  • Acoperire perfecta. Daca ai cateva mici imperfectiuni pe care vrei sa le acoperi, fondul de ten in nuanta potrivita face minuni. Fonduri de ten diferite iti ofera un nivel de acoperire diferit, asa ca este recomandat sa il alegi pe cel potrivit nevoilor tale in loc sa te lasi tentata sa folosesti prea mult o data. Daca efectul fondului de ten pe care il folosesti deja nu este cel dorit, gaseste-l chiar acum pe cel potrivit!
  • Bujori in obrajori. Indiferent cat de putine ore ai dormit sau cat de multe sunt pe umerii tai, cu ajutorul unui fard de obraz aplicat corect, chipul tau poate parea intotdeauna proaspat. Cu fardul de obraz Biotissima poti obtine efectul dorit, fie ca vrei sa-ti pui in evidenta trasaturile naturale, fie ca iti doresti sa-ti accentuezi tenul bronzat. Aplica fardul dinspre pomeți spre linia parului, deasupra urechii, fara a exagera cu cantitatea si bucura-te de un chip stralucitor!
  • Conturul care face buzele mai frumoase. Conturul exagerat al buzelor, intr-o nuanta mult mai inchisa decat rujul, poate adauga cativa ani buni la varsta ta reala. In plus, este de preferat sa eviti sa trasezi conturul in afara liniei naturale a buzelor – culoarea poate sa patrunda in liniile foarte fine din jurul buzelor, punandu-le astfel in evidenta. Cea mai potrivita nuanta pentru creionul de buze este fie cea mai apropiata de nuanta naturala a buzelor, fie de cea a rujului pe care vrei sa-l aplici.
  • Privire intensa si luminoasa. Una dintre greselile care te imbatranesc cel mai repede este aplicarea dermatografului sau a tusului negru numai pe pleoapa inferioara. In locul unui machiaj seducator, efectul este cel de micsorare si de incarcare a ochilor. Pentru un aspect luminos, foloseste contur inchis numai pe pleoapa superioara si, de ce nu, incearca un creion alb in coltul interior al ochiului si/sau pe pleoapa inferioara.
  • Rimelul, de nelipsit. Foloseste-l ziua, pentru un machiaj natural sau seara, dupa aplicarea fardului de pleoape – in ambele cazuri, nu-ti fie frica sa iti scoti in evidenta genele si ochii si sa-ti intensifici privirea.

Straluceste in nuantele preferate si bucura-te de complimente!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *