8 pasi pentru un machiaj care dureaza mai mult!

Fiecare femeie are propriile secrete pentru a-si accentua feminitatea si a-si pune in valoare calitatile. Indiferent ca esti adepta unui stil natural sau ca iti place sa realizezi machiaje complexe, aplicarea machiajului ocupa un loc important in ritualurile zilnice ale multora dintre noi. Provocarea este, de fiecare data, ca rezultatul obtinut sa ramana neschimbat pe toata durata zilei, dandu-ti libertatea sa te simti increzatoare si fara griji.

shutterstock_75606295Este o placere sa descoperi combinatii care iti contureaza trasaturile, nuante care dau o stralucire aparte ochilor sau trucuri care te ajuta sa maschezi micile imperfectiuni. Un machiaj de care esti mandra iti confera, de fiecare data, un plus de incredere in tine iar efectul este magnetic! De aceea, iata cateva trucuri care te vor ajuta sa obtii un machiaj care dureaza mai mult, fara sa fie nevoie sa-l reimprospatezi de prea multe ori pe zi:

  1. Primul pas este sa te asiguri ca alegi produsele de machiaj potrivite pentru tipul tau de ten, indiferent ca acesta este sensibil, gras, uscat sau o combinatie a celor doua din urma. Daca produsele pe care le folosesti se impaca bine cu tenul tau, nu doar ca te vei simti bine, dar si rezultatul machiajului va fi pe masura asteptarilor.
  2. Curata foarte bine tenul inainte de a aplica machiajul. Daca aplici machiajul pe o piele curata, lipsita de impuritati sau sebum, machiajul se va fixa mult mai bine, iar tenul in sine isi va mentine hidratarea mai mult timp.
  3. Foloseste o crema hidratanta si las-o cateva minunte pentru a fi complet absorbita in piele. Acest pas pregateste tenul pentru machiaj si impiedica machiajul sa patrunda in interiorul porilor.
  4. Aplica o baza de machiaj inainte de a aplica fondul de ten. Produsul va uniformiza pielea, ii va da o stralucire aparte si va mari aderenta fondului de ten.
  5. Aplica fondul de ten prin tamponare pentru a-l distribui cat mai uniform pe ten. Poti folosi buretelul special Biotissima, care asigura totodata tenului un masaj revitalizant. In acelasi timp, este important sa alegi un fond de ten pe baza de ingrediente naturale, care te ajuta sa-ti mentii supletea si elasticitatea pielii in timp.
  6. Foloseste pudra compacta pentru a fixa fondul de ten si a obtine un efect matifiant. De asemenea, folosita pe post de baza pentru machiajul ochilor, aceasta mentine fardul uniform.
  7. Aplica fardul de pleoape in straturi fine pentru a face machiajul sa dureze mai mult.
  8. Buzele tale isi vor mentine mai mult timp aspectul impecabil daca aplici un strat subtire de fond de ten pe buze inainte de a te da cu ruj. Dupa ce aplici rujul, tamponeaza buzele cu un servetel – acest pas te ajuta sa indepartezi surplusul si sa obtii efectul optim.

La final, cu un machiaj perfect, nu uita sa zambesti! Femeile fericite sunt cele mai frumoase femei, spunea, cu intelepciune, Audrey Hepburn.

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *