O zi de lucru excelenta incepe cu o dimineata plina de miscare!

Pentru majoritatea persoanelor, ziua de lucru incepe de la primele ore ale diminetii. Daca nu esti o persoana matinala, ci mai degraba te ascunzi sub plapuma cand suna ceasul desteptator, cu siguranta iti vine greu sa crezi ca, pana incepe programul de lucru, tu ai fi putut incheia deja o sesiune alerta de miscare. Specialistii insa ne asigura ca merita: persoanele care fac miscare dimineata sunt mai fericite, mai productive la locul de munca si mai putin stresate in situatiile dificile care pot aparea. Daca totusi nu poti sub niciun chip sa te trezesti suficient de devreme, exista si o veste bune: poti obtine rezultate asemanatoare si daca reusesti sa strecori miscarea in timpul programului de lucru (de exemplu, in cadrul pauzei de masa).

SONY DSC
SONY DSC

Un stil de viata din care nu lipseste miscarea fizica nu te face doar mai sanatos, cu un tonus bun si o capacitate mai mare de concentrare. Studiile arata ca sportul te ajuta sa iti pastrezi calmul in situatii critice si sa te concentrezi mai usor atunci cand este nevoie.

In plus, daca decizi sa-ti incepi ziua prin sport, te vei obisnui si sa-ti folosestii timpul mai bine si mai eficient. Energia pe care ti-o confera chiar si un antrenament scurt si sentimentul de implinire pe care il ai dupa ce il inchei te insotesc peste zi, ajutandu-te sa rezolvi tot ce-ti propui si chiar mai mult decat atat, fara sa mai ai impresia ca nu ai suficient timp.

Fii o persoana activa dimineata, iar relatiile tale personale si profesionale se vor imbunatati in scurt timp! Cand faci miscare, organismul tau elibereaza hormoni care te relaxeaza, ajutandu-te sa fii mai deschis cu cei din jur si mai dornic sa te interactionezi cu ei. Astfel, echilibrul hormonal favorizat de sport te ajuta sa ai o stare generala mai buna, ceea ce te va ajuta sa fii o persoana mai placuta cu familia, prietenii sau colegii de birou.

Daca te-ai convins de efectele benefice pe care le are miscarea dinaintea programului de lucru, nu-ti mai ramane decat sa treci la actiune! Pentru dimineti pline de energie, tine aproape batoanele BIO, cu cereale si fructe, de la Krauter, bogate in vitamine si minerale care completeaza necesarul zilnic de nutrienti. Cu cereale si fructe, cu sirop de artar si curmale sau cu cereale si ciocolata – tu ce combinatie alegi pentru un inceput in forta?

Cand vine vorba despre sanatatea si implinirea ta, incepe devreme!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *