Scapa de orice pata, in mod natural!

Ti s-a intamplat sa-ti patezi rochia preferata cu o pata dificila de cafea? Sau sa constati ca ai urme de pix pe camasa cea noua? Iar daca ai copii, cu siguranta te-ai obisnuit cu petele care apar in mod „miraculos” pe fete de masa, pe covor sau chiar pe canapele.

Daca aceste situatii iti sunt familiare, fara indoiala ca nu o data te-ai temut ca urmele vor fi definitive si ai cautat din toate puterile o solutie eficienta care sa te scoata din bucluc.

Pentru oricare dintre noi este important sa ne pastram hainele curate si frumoase, iar casa impecabila. De aceea, ne dorim sa gasim acele produse de curatenie eficiente care sa stearga orice urma de murdarie.

Daca, in plus, acestea te ajuta sa iti protejezi sanatatea ta si a familiei, ele se transforma in niste super-solutii care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa.

Iata, mai jos, toate informatiile de care ai nevoie pentru a alege o varianta sanatoasa decuratare a hainelor si a tuturor obiectelor cu componente textile din casa ta.

Eficienta Solutiei de scos pete BioHaus se datoreaza formulei sale inedite, care contine terpina de portocala si o combinatie de substante tensioactive.

Terpina de portocala este un element component al uleiului eteric din coaja de portocala, o substanta puternic degresanta, care nu lasa nicio sansa nici macar petelor dificile provocate de cerneala, lac de unghii, ulei, pix, lipici, guma de mestecat, grasime intarita sau chiar urme de cauciuc.

In plus, solutia contine alcool si extracte din plante aromate precum frunze de hamei si de musetel, frunze de izmusoara si coji de nuca, acestea contribuind la curatarea delicata a tesaturilor si marind, totodata, timpul in care poti pastra fara probleme produsul in casa.

Avantajul unei solutii de curatare organice este faptul ca aceasta nu are efecte negative asupra sanatatii tale si a familiei.

Altfel spus, iritatiile, alergiile si alte tipuri de reactii adverse care ar putea fi cauzate de ingredientele regasite in compozitia unei solutii de curatare obisnuite nu mai constituie nicio grija!

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *