Pregatiti pentru curatenia de iarna?

Sarbatorile bat la usa, iar pregatirile sunt in toi: cadouri pentru cei dragi, mici si mari, planul pentru bucatele traditionale, bradul si decoratiunile si, nu in ultimul rand, curatenia de iarna, care iti pregateste casa pentru oaspeti.

O curatenie generala este o treaba serioasa, ce solicita timp si efort. Insa, daca te organizezi din timp, vei avea ragazul sa le faci pe toate pe indelete, asa cum iti place. In plus, aceasta este o ocazie pentru o munca in echipa, la care poate participa intreaga familie caci, dupa cum bine stim, unde-s multi puterea creste! 🙂

Daca asa e vorba, atunci iti va fi de mare folos o lista cu toate activitatile cuprinse in curatenia de iarna, care se vor imparti intre membrii familiei. Lista isi gaseste un loc numai bun pe frigider (o poti prinde cu un magnet), astfel incat sa fie mereu vizibila si usor de urmarit, pana la indeplinirea tuturor sarcinilor. De pe lista sunt nelipsite:

  • Stergerea prafului de pe suprafata mobilei
  • Folosirea aspitarorului in intreaga casa
  • Curatarea geamurilor si a oglinzilor
  • Curatarea gresiei si a faiantei din bucatarie, hol, baie si balcon cu ajutorul mopului, al lavetelor sau al unor bureti speciali
  • Curatarea cazii, a chiuvetelor si a bateriilor, precum si a vasului de toaleta
  • Stergerea aragazului si a suprafetelor de inox sau ceramica din bucatarie
  • Curatarea covoarelor
  • Indepartarea murdariei si a grasimilor de pe vase

Dupa toate acestea, cel mai important lucru este ca tu si cei dragi sa va bucurati de prospetimea casei, fara eventuale neplaceri cauzate de substantele chimice din componenta produselor obisnuite de curatenie. Cu produsele din gama BioHAUS®, nici vorba de alergii, mirosuri toxice si iritatii! Acestea contin formule certificate BIO, care curata rapid si eficient, protejand totodata sanatatea membrilor familiei. In plus, acum ai Pachetul “Vesel si Curatel” de la BioHAUS® special conceput pentru a te ajuta la curatenia de Sarbatori! Acesta include 6 produse cheie pentru o curatenie ca la carte, fara efort, la un pret special!

Fie ca peretii casei tale sa fie martori ai bucuriei, ca fiecare camera sa fie plina de zambete si rasete si ca fiecare fereastra sa fie deschisa pentru mari posibilitati! (Mary Anne Redmacher)

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *