Curatenie ECO cu lamaie, otet si bicarbonat

De ce sa folosesti produse de curatenie care iti pun sanatatea in pericol atunci cand poti alege variante naturale eficiente si 100% sigure? Daca vrei sa ai grija de tine si de familia ta, foloseste produse ECO de ingrijire a casei sau prepara-ti singura solutiile de curatat cu ingrediente din bucataria ta. Lamaia, otetul si bicarbonatul de sodiu sunt aliatii tai in lupta cu murdaria si mirosurile neplacute – invata cum sa ii folosesti si bucura-te de beneficiile unei curatenii impecabile si naturale.

Otetul alb curata suprafetele si indeparteaza calcarul 

Intr-un recipient cu pompita umplut cu apa calduta, toarna 2-3 linguri de otet alb. Pulverizeaza pe geamuri, apoi sterge cu o carpa uscata. Pentru suprafetele predispuse la calcar (robinete, toaleta, cada, dus), foloseste o solutie realizata din parti egale de otet si apa calduta. Pulverizeaza si sterge cu o carpa moale.

Chiar si parchetul isi poate recapata luciul cu ajutorul otetului. Amesteca 2 litri de apa cu o jumatate de cana de otet si cativa stropi de ulei esential (eucalipt, portocala, lamaie). Spala parchetul, apoi sterge-l cu o carpa uscata.

Vrei sa ai niste tacamuri care stralucesc de curatenie? Atunci prepara o solutie de curatat din sare si putin otet. Freaca usor cu o laveta inmuiata in apa, clateste si sterge cu o carpa uscata. Vei vedea ca tacamurile tale vor arata ca proaspat scoase din cutie.

food-healthy-flying-kitchenLamaia combate mirosurile neplacute, curata si dezinfecteaza

La capitolul curatenie, lamaia are loc de cinste. Are efect detartrant – sucul de lamaie dizolva depunerile de sapun si calcar, asa ca il poti folosi cu incredere atunci cand cureti chiuveta din baie sau bucatarie. Pune in cosul de gunoi cateva felii de lamaie pentru atenuarea mirosurilor neplacute (de asemenea, poti picura putin ulei esential pe marginile cosului).

Scapa de petele de grasime sau arsura si de mirosurile vechi de pe oale si ustensilele de gatit. Amesteca intr-un recipient cu pompita o cana apa calduta, sucul de la o lamaie si o lingurita bicarbonat de sodiu. Spala vesela cu aceasta solutie si vei vedea diferenta.

Bicarbonatul de sodiu – aliatul perfect in curatenie

Pe langa faptul ca este un agent excelent de curatare, are multe intrebuintari in bucatarie. Pune pe o farfurie cateva lingurite de bicarbonat si aseaz-o in frigider pentru a absorbi mirosurile neplacute. Acelasi lucru il poti face si cu o lamaie taiata pe jumatate.

Ai nevoie de o solutie universala pentru curatat suprafetele? Amesteca intr-un recipient cu pulverizator o cana cu apa calduta, 1 lingura de bicarbonat si zeama de la jumatate de lamaie. Agita bine inainte de folosire.

Curata gresia si faianta cu o solutie preparata din parti egale de bicarbonat si otet alb. Foloseste o laveta umeda pe care sa picuri cativa stropi de ulei esential de portocale, un bun agent de curatare care are un miros foarte placut.

Alege curatenia ECO pentru casa ta! Foloseste produsele BioHaus® – certificate Ecocert si uita de iritatii si eczeme. Ingredientele naturale sunt prietenoase cu suprafetele si cu pielea ta, nu provoaca alergii, curata eficient orice suprafata, nu lasa urme, degreseaza si elimina mirosurile neplacute.

Tu cum iti ingrijesti casa?

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *