Pastreaza-ti hainele albe cat mai mult timp

Cu siguranta vrei sa iti pastrezi hainele la fel de albe ca atunci cand le-ai cumparat. Mai ales ca a venit vara, hainele albe sunt alegerea perfecta daca vrei sa iti pui in evidenta bronzul. Din pacate, transpiratia, deodorantul si praful le pot pata foarte usor. Iata cum sa iti pastrezi hainele la fel de albe ca in prima zi si cum scapi de petele greu de eliminat.

Spala hainele albe separat

Desi suna ca o regula universala, sa stii ca nu e asa. De multe ori, suntem tentate sa bagam la spalat 1-2 articole de imbracaminte albe impreuna cu rufele colorate si sa speram ca nu se vor pata. Nu face niciodata aceasta greseala!

Indeparteaza petele

Hainele albe se pateaza foarte usor, iar petele sunt mai dificil de indepartat. Inainte sa bagi hainele la spalat, ocupa-te de pete. Foloseste sapunul de scos pete BioHAUS® care are o putere de curatare intensa si efect antibacterian.

Foloseste produse naturale

Stiai ca balsamul de rufe poate ataca tesatura si ingalbeni hainele? Alege produse naturale, blande cu pielea si care lasa rufele catifelate, un miros proaspat si persistent si care elimina tensiunea electrostatica.

Ai grija cum intinzi rufele

Praful si murdaria pot afecta culoarea hainelor albe. Pentru a preveni acest lucru, intinde rufele pe dos. Daca le intinzi la soare, ai grija sa nu le lasi la uscat foarte mult pentru ca, desi razele UV ajuta la mentinerea albului rufelor, afecteaza tesatura.

Alte trucuri utile

Spala intotdeauna hainele conform indicatiilor de pe eticheta. Poti adauga peste detergentul de rufe putin bicarbonat de sodiu sau apa oxigenata care actioneaza ca un inalbitor natural. Nu folosi parfum sau deodorant direct pe haine.

Incearca inalbitorul pentru rufe BioHAUS® – certificat Ecocert, pe baza de oxigen, o alternativa ecologica la variantele chimice. Indeparteaza petele dificile de grasimi, fructe, cafea sau ceai. Este eficient chiar si la 30°C.

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *