Rutina de rasfat la inceput de primavara

rutina de rasfat

Rutina de rasfat? Cand vine vorba de relaxare si ingrijire personala, suntem numai ochi si urechi. Mai ales ca numaram zilele pana la venirea oficiala a primaverii.

Si, ca sa o intampinam asa cum trebuie, ne-am propus sa facem mici schimbari in modul in care ne-am ingrijit in lunile reci de iarna, dar si sa adaugam cateva obiceiuri sanatoase in rutina zilnica.

Descopera mai multe in continuare:

1. Pielea, cel mai mare organ al corpului, are nevoie de hidratare zilnica

Esti de acord cu noi? De multe ori, uitam ca pielea necesita o ingrijire zilnica ca sa isi pastreze supletea si fermitatea.

Acorda-i atentia de care are nevoie in functie de tipul ei – ai pielea uscata, sensibila sau cu descuamari? Dupa ce iti raspunzi la intrebare, poti crea o rutina zilnica care sa ii impiedice imbatranirea prematura.

Hidrateaza-te cu o crema sau lotiune hidratanta de fiecare data dupa ce faci dus sau ori de cate ori ai senzatia de piele uscata, care „te stange”.

hidratare piele

Crema de corp calmanta cu unt de Shea si plante BIO Kräuter® are la baza untul de arahide provenit din arborele african Shea si este recomandata pentru toate tipurile de piele, in special pentru cea sensibila si uscata, iar prin folosirea zilnica pielea devine moale si catifelata.

Untul de Shea protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV, fiind ideal pentru folosire primavara si vara. Protejeaza impotriva agresiunilor factorilor de mediu, previne formarea ridurilor si calmeaza pielea iritata.

PS! Nu uita ca hidratarea vine in primul rand din interior. Bea minim 8 pahare cu apa in fiecare zi si pielea ta iti va multumi. In plus, consuma fructe si legume bogate in vitaminele A, C, E, K si B3.

2. Simte adierea primaverii pe tenul tau

In asteptarea primaverii, trebuie sa spunem ADIO frigului si cremelor pentru ten cu texturi grase. Am fost prietene cu ele iarna, cand ne-au aparat de frig si ne-au sustinut pielea sensibila a tenului, dar acum e timpul pentru o schimbare.

Alege cremele si lotiunile cu formula lejera, pe baza de apa (nu ulei), care nu incarca tenul si il lasa sa „respire”.

Crema nutritiva pentru fata cu musetel BIO Kräuter® are la baza o combinatie tripla de ingrediente active. Hraneste, calmeaza si ajuta la regenerarea tesuturilor. Confera stralucire si finete epidermei, intarziind imbatranirea pielii.

Musetelul  hraneste, calmeaza si ajuta la regenerarea tesuturilor, alantoina ajuta la producerea colagenului si protejeaza pielea de factorii nocivi, panthenolul catifeleaza si hidrateaza pielea.

3. Rutina de rasfat pentru buze hidratate si catifelate

Ti se intampla uneori, mai ales in lunile de iarna, ca din cauza vantului si a aerului uscat, sa iti simti buzele aspre, uscate, chiar dureroase la atingere? Suntem sigure ca da, toate am trecut prin asta.

Vestea buna este ca le poti reda usor sanatatea prin exfoliere si hidratare. Foloseste un scrub realizat in casa din miere cu zahar, zat de cafea si putina apa sau zat de cafea si unt de shea. Aplica pe buze cel putin o data pe saptamana si iti promitem ca vei vedea diferenta.

buze hidratate

Hidrateaza-ti buzele zilnic! Balsamul de buze protector cu galbenele BIO Kräuter® este ideal pentru o hidratare in profunzime a buzelor sensibile. Confera o stralucire cremoasa si protectie impotriva factorilor poluanti.

Are efect calmant si hidratant. Uleiul de galbenele BIO diminueaza iritatiile, iar uleiul de masline hraneste si reda buzelor aspectul natural. Formula extrem de blanda, textura cremoasa si mirosul placut fac din mentinerea sanatatii buzelor o placere zilnica.

4. Pregateste-te sa iti etalezi picioarele

Te gandesti si tu la zilele calduroase in care arunci pantalonii in fundul dulapului si porti numai rochii si fuste? Fii gata din timp si uita de celulita!

Nu trebuie sa te sperie procesul pentru ca o poti combate mai repede decat crezi. Respecta cateva reguli simple si vei vedea cum celulita va disparea. Citeste mai multe AICI.

Iti recomandam sa folosesti Gelul anticelulitic cu menta BIO Kräuter®, care are un efect intens, ajuta la reducerea excesului de apa din tesuturi, permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele.

Efectul termic actioneaza local, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala, stimuland microcirculatia si intarirea musculaturii.

Combinatia speciala dintre menta si rozmarin, provenite din medii controlate biologic, ajuta la imbunatatirea regenerarii celulare, netezirea si tonifierea pielii. Stimuleaza circulatia sangvina periferica si ofera elasticitate si suplete pielii.

5. Completeaza rutina de rasfat cu un look de primavara natural

Avem toate motivele sa ne adaptam machiajul in functie de anotimp! Primavara, ne dorim sa aratam cat mai natural, iar produsele sa reziste o perioada cat mai indelungata pe ten.

Din cauza caldurii, cantitatea de sebum secretata de foliculi se intensifica, iar particulele de praf acumulate pe timpul zilei pot cauza acnee, puncte negre sau chiar iritatii

makeup biotissima

Incepe rutina de machiaj cu demachiere si aplicarea unui tonic (atat dimineata, cat si seara) si aplica o masca hidratanta cel putin o data pe saptamana, in functie de tipul tau de ten.

Alege un fond de ten cu o formula light, pe baza de apa, farduri si rujuri in nuante deschise, un machiaj discret la ochi si acoperirea imperfectiunilor cu un corector lichid cu formula lejera.

Rasfata-te si fura lumina reflectoarelor cu un make-up de invidiatGama Biotissima Make-up reprezinta o stare de spirit, o bucurie, o fantezie… te prinde cat ai clipi si te face sa te simti TU! Produse cruelty free, ambalaje biodegradabile, certificari BIO.

Tu cum iti schimbi rutina de ingrijire primavara?

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing


Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *