Dimineti cu aroma de cafea

Cum arata dimineata ta? Daca iti place sa-ti incepi ziua cu o cafea aromata, care sa-ti alinte simturile si sa-ti ofere un plus de energie inainte de o zi plina, atunci faci parte dintre persoanele pentru care cafeaua face parte din ritualurile de dimineata.

Istoria cafelei incepe in urma cu peste 1000 de ani si are ca punct de origine Africa, fiind considerata, la inceput, un aliment. Printre primii consumatori se numara razboinicii, care o foloseau pentru un plus de energie inainte de lupta.

Putin mai tarziu, locuitorii Peninsulei Arabice au inceput sa o prepare ca bautura calda, pentru efectul energetic si gustul sau amarui si aromat, dar si pentru celelalte multe beneficii pe care le ofera.

Iata cateva dintre beneficiile cafelei

Risc scazut de diabet. Studiile arata ca un consum moderat de cafea, de pana la 2 – 3 cesti pe zi, contribuie la scaderea riscului de diabet de tip 2.

Continut caloric scazut. Daca iti place sa consumi cafeaua fara zahar, indulcitori sau lapte, atunci o cana de 150 ml are mai putin de 80 calorii, ceea ce este excelent daca iti doresti sa-ti mentii greutatea corporala.

Diminunarea durerilor musculare. Daca obisnuiesti sa mergi la sala sau faci orice alt tip de sport, o ceasca de cafea amelioreaza durerile musculare ce pot aparea in urma efortului fizic.

O mai buna concentrare. Datorita cafeinei din compozitie, cafeaua stimuleaza capacitatea de concentrare, alunga oboseala si imbunatateste memoria.

Reduce riscul de boli cardiace. Cafeaua este un aliat al sanatatii inimii, ajutand la imbunatatirea activitatii cardiace.

Daca vrei sa folosesti cafeaua intr-un mod inedit, iti propunem sa incerci reteta noastra de muffins cu cafea.

Cu un gust imbietor de ciocolata, energia cuprinzatoare a cafelei proaspat macinate si surpriza placuta a bucatelelor de alune din compozitie. Gasesti reteta AICI.

Iti recomandam:

Pentru si mai multe beneficii asupra sanatatii tale, incepe-ti diminetile cu Coffee for life Ganoderma® Magic Energy – ECO Coffee, un amestec unic, care iti ofera nu numai aroma pe care o adori, dar si numeroase beneficii pentru sanatate.

Combinatia dintre cafeaua Arabica BIO (provenita din culturi exclusiv organice), extractele BIO de ganoderma si ginseng, precum si siropul BIO de porumb pudra, are un efect tonic si energizant si alunga senzatia de oboseala.

In plus, Magic Energy BIO Coffee stimuleaza activitatea cardiaca si a sistemului imunitar si ajuta la incetinirea procesului de imbatranire prematura.

Incepe fiecare zi cu o cafea cu aroma de sanatate!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *