Rutina de dimineata in doi, pentru zile productive

rutina de dimineata

Rutina de dimineata nu trebuie sa fie monotona! Diminetile impreuna sunt cele mai frumoase. Si pot fi si cele mai productive daca va creati o rutina comuna. De la micul-dejun si pana la obiceiurile de ingrijire personala, descopera sfaturile noastre si incepe ziua cu energie!

Cafea, ceai sau… ceva mai special?

Daca iti place sa-ti incepi ziua cu o cafea aromata, care sa-ti alinte simturile si sa-ti ofere un plus de energie inainte de o zi plina, iti recomandam:

Coffee for life Ganoderma

Coffee for life Ganoderma® Magic Energy – ECO Coffee, un amestec unic, care iti ofera nu numai aroma pe care o adori, dar si numeroase beneficii pentru sanatate.

Combinatia dintre cafeaua Arabica BIO (provenita din culturi exclusiv organice), extractele BIO de ganoderma si ginseng, precum si siropul BIO de porumb pudra, are un efect tonic si energizant si alunga senzatia de oboseala.

Cafea ECO boabe, amestec inedit – 90% Arabica si 10% Robusta.

Arabica are un continut de cafeina cuprins intre 0,8 – 1,4%. Aceasta este cea mai apreciata si cultivata cafea in lume, cu o aroma usor parfumata. Se obtine din arborele coffea Arabica, originar din Etiopia.

Cafea ECO boabe rutina de dimineata

Robusta (sau coffea Canephora) are un continut ridicat de cafeina (2 – 2,5%) si un gust puternic si mai putin aromatizat. Are gustul mai tare si mai amar in comparatie cu sortimentul Arabica.

Gustul si calitatea deosebita a acestei cafele boabe se obtin prin modul de cultivare ecologic si prin folosirea unor metode traditionale de prajire a boabele de cafea.

Iata cateva dintre beneficiile cafelei:

  • Risc scazut de diabet
  • Continut caloric scazut
  • Diminunarea durerilor musculare
  • O mai buna concentrare
  • Reduce riscul de boli cardiace

Poti citi mai multe AICI.

Ceaiul verde… sustine longevitatea

ceai verde

Originar din China, ceaiul verde provine din frunzele plantei Camellia sinensis. Este utilizat de catre chinezi de mai bine de 2.000 de ani.
A devenit una dintre cele mai populare bauturi din lume: 20% din consumatorii la nivel global consuma ceai verde.

Daca este baut in mod regulat, ceaiul verde scade nivelul de colesterol rau din sange (LDL) si il creste pe cel bun (HDL). Persoanele care consuma 2-3 cesti de ceai verde pe zi au un risc cu 25% mai mic sa faca stop cardiac decat persoanele care nu consuma nici macar o ceasca de ceai zilnic.

Iti recomandam Ceaiul ECO verde Chinezesc Meal Balance® . Poate contribui la tonifierea organismului, la mentinerea capacitatii de autoaparare, la neutralizarea radicalilor liberi, la eliminarea substantelor nocive.

Poti citi mai multe despre ceaiul verde AICI.

Cicoarea, inlocuitor natural al cafelei

cicoare

Cicoarea este un inlocuitor uzual pentru cafea, mai ales ca are un gust asemanator, chiar mai aromat. Este o planta din care se obtine o pudra pe care o prepari exact ca pe cafeaua macinata.

Cicoarea are o valoare nutritiva crescuta. Este bogata in magneziu, mangan, acid folic, fier, potasiu, vitaminele A, B6, C, E si K.

Iti recomandam Bautura ECO instant din cereale cu cicoare – alternativa ideala pentru ceai si cafea. Datorita complexului de ingrediente bio ce stau la baza bauturii cu cicoare, aceasta are un continut caloric scazut. Pe langa continutul caloric scazut, ingredientele din care este facuta bautura te pot ajuta sa slabesti.

Rutina de dimineata si micul-dejun: cea mai importanta masa a zilei, savurata in doi

Micul-dejun este important deoarece iti da energie dimineata, la prima ora. Te ajuta sa eviti gustarile nesanatoase si te ajuta sa fii mai concentrat(a) si mai activ(a) pe parcursul zilei.

Esti in graba sau poate cand nu ai chef sa prepari un mic dejun complex? Atunci incearca smoothie-urile noastre vegane: pentru vitaminizare, energizare sau detoxifiere.

smoothie si rutina de dimineata

Pe langa faptul ca sunt extraordinar de delicioase, smoothie-urile au o multime de beneficii pentru sanatate. Sunt o sursa bogata de vitamine si minerale, au efect energizant, sunt satioase si imbunatatesc digestia.

Le poti integra in dieta zilnica pentru a obtine necesarul zilnic de vitamine si minerale sau le poti folosi in curele de detoxifiere si de slabit.

Smoothie-urile sunt o sursa naturala de vitamine si minerale. Sunt si o modalitate simpla prin care poti consuma verdeturi sau legume crude care isi pastreaza toate proprietatile nutritionale. Sunt usor de digerat, intaresc sistemul imunitar, oasele si sustin sanatatea inimii.

Iata aici 9 retete de smoothie-uri pentru un mic dejun satios si sanatos: 9 Retete de smoothie delicioase si hranitoare pentru zile pline de energie.

Care sunt obiceiurile voastre in doi? V-ati creat o rutina de dimineata?

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Content Marketing

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *