Suc ecologic cu Aloe Vera, detoxifiant si imunoprotector

Suc ecologic cu Aloe Vera

Suc ecologic cu Aloe Vera este NOUL nostru produs, o formula imbunatatita, creata in Italia. Contine 99.73% Aloe Vera. Contribuie la detoxifierea organismului si are un efect benefic asupra sistemului digestiv si imunitar.

Aloina, una dintre substantele principale din Aloe Vera, este un lichid galbui situat sub coaja frunzei. Are un efect usor laxativ, care ajuta la curatarea intestinelor de toxine.

Sucul de Aloe Vera are proprietati antiinflamatorii, antibiotice, detoxifiante si poate ameliora arsurile la stomac.

Suc ecologic cu Aloe Vera – beneficii:

  • contribuie la armonizarea starii psihice si fizice generale
  • imbunatateste tranzitul intestinal
  • detoxifica organismul
  • protejeaza aparatul digestiv
  • stimuleaza regenerarea organismului
  • impiedica imbatranirea celulara
  • sursa bogata de calciu, potasiu, fier, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc
  • creste elasticitatea pielii si rezistenta dermului
  • intareste sistemul imunitar.

Contine ingrediente bioactive esentiale. Cele mai importante sunt polizaharidele, pentru care Aloe Vera este extrem de cunoscuta.

De asemenea, de-a lungul timpului, Aloe Vera si-a dovedit calitatile in fortificarea si mentinerea sanatatii sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, cu usoare proprietati laxative.

Functioneaza ca un adevarat tonic pentru sistemul imunitar, avand un rol important in activarea raspunsului imunitar al organismului. Actioneaza si pentru intarirea imunitatii, datorita vitaminelor si mineralelor din componenta plantei.

Este recomandat sa bei aloe vera dimineata, pe stomacul gol. In acest fel, iti vei stimula digestia, vei preveni constipatia si balonarile. Daca suferi de ulcer gastric sau hiperaciditate, aloe vera iti vine in ajutor. Formeaza o pelicula protectoare pe muscoasa stomacului si cea intestinala, cu rol antiinflamator si analgezic.

Consumul regulat de Aloe Vera regleaza tranzitul intestinal, elimina bacteriile si fungii localizate la nivelul tractului digestiv, mentine echilibrul intre bacteriile „bune” si cele „rele”, previne dezechilibrele metabolice, acccelereaza trecerea alimentelor prin intestine, ajuta la detoxifierea organismului, mai ales a celei intestinale.

Suc ecologic, Aloe Vera, cu pulpa este un produs nepasteurizat, fara gluten sau adaos organisme modificate genetic (GMO). Nu contine: alergeni, arome, indulcitori sau coloranti.

Recomandare de utilizare a sucului ecologic cu Aloe Vera:

Se recomanda consumul a 25 de ml, de doua ori pe zi, persoanelor incepand de la varsta de 12 ani. Poate fi consumat pur sau diluat cu apa sau suc de fructe.

Citeste si urmatoarele articole despre Aloe Vera:

Aloe Vera, aliatul pielii fara imperfectiuni

Aloe Vera – solutia pentru un ficat sanatos si o digestie de nota 10

Aloe Vera, detoxifiere cu planta minune

Tu incluzi Aloe Vera in rutina ta de sanatate?

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *