Mastile pentru ten si ochi, un must have

Mastile pentru ten si ochi sunt un must have al pielii hidratate, elastice si catifelate. Specialistii recomanda aplicarea unei masti pentru ten de 1-2 ori pe saptamana. Mai des in cazul in care doresti sa tratezi anumite afectiuni (acnee, iritatii, eczeme etc.) sau daca ai tenul sensibil.

Pielea din jurul ochilor este mai subtire si predispusa la aparitia ridurilor. De aceea, are nevoie de ingrediente hranitoare, cu efect antioxidant, care sa previna imbatranirea prematura.

Iti recomandam sa incerci mastile tip sheet, care sunt bogate in ingrediente active si usor de folosit. De asemenea, sa nu iti lipseasca din rutina eye patch-uri cu ingrediente antirid. O inovatie de beauty este masca magnetica, care se indeparteaza intr-un mod inedit, si care iti lasa pielea radianta.

In ceea ce priveste ingredientele, iti recomandam sa alegi masti cat mai naturale, care nu ataca pielea si nu provoaca iritatii sau chiar acnee.

Alege masti hranitoare cu acid hialuronic, venin de albine, retinol, colagen, adaosuri de vitamine si minerale, dar si uleiuri hidratante precum cel de jojoba, migdale dulci sau masline.

1. Veninul de albine, „botoxul din natura”

Odata cu trecerea timpului, productia de colagen proprie pielii incetineste, ceea ce duce la pierderea fermitatii pielii si, astfel, la aparitia ridurilor. 

Veninul de albina inverseaza procesul de imbatranire celulara, stimuland productia de colagen si elastina, ceea ce face ca tenul sa intinereasca vazand cu ochii si sa se transforme asa cum iti doresti.

Atunci cand aplici pe ten o cantitate mica de produs care contine venin de albine, tenul este „pacalit„ si are o reactie asemanatoare ca in cazul unei intepaturi reale de albina.

Circulatia sangelui se intensifica, declansand productia de colagen pentru a intari tesutul, precum si productia de elastina, care ii reda tenului flexibilitatea si aspectul tanar.

Folosirea periodica a unei masti care contine venin de albina ajuta la reducerea porilor, a ridurilor si a liniilor fine. In plus, amelioreaza petele pigmentare și efectele nocive provocate de razele soarelui.

Masca faciala, cu venin de albine, Life Care®

Iti recomandam Masca faciala, cu venin de albine, Life Care®

Creste elasticitatea pielii prin impulsionarea productiei naturale de colagen.

Aceasta masca este alternativa naturala la botox. Ajuta la refacerea celulelor din piele si la umplerea celor mai fine riduri de pe fata.

Hidrateaza in profunzime tenul, lasand-ul improspatat si mai luminos in doar 20 de minute. Pe langa veninul de albine, masca mai contine si: acid hialuronic, spirulina, ulei de ricin.

2. Acidul hialuronic si colagenul, TOP ingrediente in mastile pentru ten si ochi

Cele mai comune probleme pe care le intalnim in zona ochilor sunt: cearcanele, ridurile fine si pungile de sub ochi. Daca incluzi in rutina ta de ingrijire acidul hialuronic si colagenul, poti preveni semnele de imbatranire prematura si poti estompa ridurile deja existente.

Pe masura ce imbatranim, pierdem in mod natural colagenul si acidul hialuronic, astfel incat pielea se deshidrateaza mai usor. Schimbarile de temperatura, poluarea, vantul sau anumite produse de ingrijire a pielii pot provoca daune in bariera de protectie a pielii.

Acidul hialuronic este un „magnet de umiditate”. De aceea este recunoscut pentru mentinerea hidratarii pielii si a aspectului sanatos si radiant al tenului. Acidul hialuronic joaca un rol semnificativ si in sanatatea si regenerarea celulelor.

Acidul hialuronic este excelent pentru toate tipurile de piele. Nu este iritant si nu declanseaza acnee, rozacee sau reactii alergice ale pielii.

Persoanele cu pielea uscata si / sau mai matura vor beneficia cel mai mult de utilizarea acidului hialuronic deoarece pe masura ce imbatranim, corpul nostru produce mai putin HA.

Colagenul este o proteina naturala care ne ajuta pielea sa isi mentina fermitatea si previne aparitia prematura a ridurilor. Este un ingredient revolutionar in rutina de ingrijire, cu o multime de beneficii pentru frumusete.

  • Imbunatateste hidratarea, elasticitatea si fermitatea pielii
  • Ofera rezistenta parului si unghiilor si faciliteaza cresterea acestora
  • Reda aspectul sanatos al pielii, parului, unghiilor
  • Sporeste frumusetea pielii din interior spre exterior

Citeste articolul nostru, Ingrijirea zonei ochilor la 20, 30, 40 ani – tips&tricks, pe care il gasesti AICI.

Masca hidratanta pentru ochi, EYE SPA, cu Acid Hialuronic si Colagen, Life Care®

Iti recomandam Masca hidratanta pentru ochi, EYE SPA, cu Acid Hialuronic si Colagen.

Hidrateaza intens pielea din jurul ochilor, estompeaza cearcanele si reduce liniile fine. Contine acid hialuronic, care hidrateaza si mentine elasticitatea pielii, reduce efectele imbatranirii pielii, previne uscarea pielii.

Colagenul sustine elasticitatea pielii, mentine fermitatea pielii, regenereaza pielea. Musetelul, lemnul dulce, rozmarinul si extractul de camelie actioneaza asupra tesuturilor pielii si protejeaza pielea de efectele negative ale radicalilor liberi.

3. Retinolul, sau vitamina A, efect de fermitate si antirid

Retinolul este una dintre cele mai benefice vitamine pentru ten cu efect de fermitate si antirid. Vitamina A (retinol) este folosita datorita capacitatii de regenerare a celulelor, mentinerea elasticitatii pielii si stimularea productiei de colagen si elastina. 

Este un antioxidant puternic, lupta impotriva imbatranirii premature, combate problemele tenului uscat sau acneic. Hidrateaza in profunzime, stimuleaza regenerarea celulelor si imbunatateste elasticitatea pielii.

Masca magnetica antirid, Magnetic Mask, Life Care®

Iti recomandam Masca magnetica antirid, Magnetic Mask, cu retinol si Matrixyl® 3000.

Este imbogatita cu o formula inovatoare, bazata pe particule din fier. Modul unic prin care aceasta se indeparteaza activeaza microcirculatia la nivelul pielii.

Magnetul folosit creste capacitatea de regenerare a pielii si astfel te bucuri de un ten energizat si sanatos, fara riduri.

Este imbogatita cu uleiuri nutritive precum cele de jojoba, migdale dulci si masline. Masca de fata antirid Magnetic Mask iti transforma pielea. Aceasta devine radianta, hidratata si protejata pentru un timp indelungat. Descopera cat de usor poate fi sa ai o piele sanatoasa si ingrijita, cu masca de fata perfecta.

Iti recomandam articolul nostru, 5 trucuri de frumusete cu efecte rapide, pe care il poti citi AICI.

Ce parere ai despre mastile pentru ten si ochi? Cat de des le utilizezi?

Andreea Corneanu – Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *