Apa calda cu lamaie, inamicul grasimii

Daca vrei sa iti incepi ziua cu energie, sa-ti accelerezi metabolismul si in acelasi timp sa arzi grasimile, bea in fiecare dimineata pe stomacul gol un pahar cu apa calda in care sa adaugi zeama de la jumatate de lamaie.

Astfel, iti vei pune organismul in miscare, vei usura tranzitul intestinal si vei elimina toxinele acumulate din alimentatie si mediul inconjurator. O cura cu apa calda si lamaie te ajuta sa slabesti, sa scapi de retentia de apa si de celulita.

dreamstime_m_62191790Beneficiile apei calde cu lamaie pentru silueta

Corpul uman este format din aproximativ 70% apa, de aceea e normal ca apa sa il ajute sa functioneze in parametri optimi. Lamaia este un antioxidant natural puternic. Contine putine calorii, este o sursa bogata de vitamina C, calciu, potasiu, fibre si fier. Pe langa proprietatile detoxifiante si diuretice pe care le are, intareste imunitatea, purifica sangele, are efecte antiseptice, antivirale si antibacteriene.

Una dintre problemele care stau in calea siluetei pe care o dorim este retentia de apa in tesuturi. Ea este cauzata in principal de deshidratare, sedentarism si o dieta bogata in sare si grasimi. De aceea, este necesar sa bei cel putin 8 pahare cu apa pe zi.

Apa calda cu lamaie actioneaza direct asupra celulelor si lupta impotriva grasimii acumulate in tesuturi, pentru ca pielea ta sa isi redobandeasca elasticitatea si frumusetea.

Daca bei un pahar cu apa calda si lamaie in fiecare dimineata, vei observa in scurt timp ca vei scapa de kilogramele in plus si mai ales de grasimea abdominala. Lamaile contin pectina, care reduce pofta de mancare si iti da senzatia de satietate.

Apa calda cu lamaie ajuta la eliminarea toxinelor din organism, iar rezultatul va fi o digestie mai buna, reducerea celulitei sau a aspectului de coaja de portocala, scaderea in greutate si in plus – o piele hidratata si mai stralucitoare.

dreamstime_m_20394643Dieta cu apa calda si lamaie

Daca vrei sa slabesti, nu e de ajuns sa bei cate un pahar cu apa calda si lamaie in fiecare dimineata. Trebuie sa ai o dieta echilibrata, bazata in mare parte pe fructe, legume si carne slaba si sa reduci consumul de grasimi, prajeli, fast-food, dulciuri si sucuri carbogazoase. Mananca putin si des – ideal ar fi sa ai cate 3 mese principale si 2 gustari sanatoase pe zi.

Atunci cand iti e foame si nu e timpul mesei, bea un pahar cu apa si evita sa mananci ceva nesanatos. Cura dureaza intre 2 saptamani si 1 luna, in functie de cate kilograme vrei sa dai jos. Se poate repeta de 2-3 ori pe an, ca dieta sau metoda de detoxifiere.

Nu uita sa faci miscare in fiecare zi, cel putin 30 de minute. Daca suferi de ulcer sau gastrita, nu este recomandat sa consumi apa calda cu lamaie pe stomacul gol.

Ce zici? Incerci si tu?

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *