Superalimente pentru superputeri!

Nu ai cum sa nu iubesti acele zile in care ai un tonus foarte bun, debordezi de optimism si nu te sperie nici o provocare ce se iveste, ba dimpotriva, ai inspiratie si gasesti solutiile cele mai bune.shutterstock_138324326

Stilul de viata da tonul starii tale generale, iar alimentatia este unul dintre cei mai importanti factori pentru un nivel optim de energie. Atunci cand organismul tau primeste necesarul zilnic de vitamine si nutrienti, simti ca ai superputeri: te mobilizezi mai usor si te poti concentra ca sa rezolvi ceea ce-ti propui, somnul este odihnitor, memoria functioneaza mult mai bine si te bucuri pe deplin de momentele frumoase alaturi de cei dragi.

Chiar daca nu ai intotdeauna timp sa-ti pregatesti dinainte meniul pentru a doua zi sau daca masa te prinde uneori in plina activitate, avem solutia pentru tine! Noul supliment alimentar Magic Superfood de la Krauter este formula ta magica pentru zile pline de energie! Magic Superfood este un mix verde care combina 37 de ingrediente naturale cu efecte extraordinare asupra sanatatii: vitamine, minerale si nutrienti curativi, care au grija ca organismul sa aiba la dispozitie toate substantele esentiale pentru ca, in interior, lucrurile sa mearga ceas.

Magic Superfood contine chlorella, o alga devenita foarte populara in ultima vreme si supranumita suplimentul energiei si al vitalitatii. Savantii japonezi sunt cei care i-au descoperit principiile active extraordinare, catalogand-o ca o adevarata forta a naturii. Ea este folosita chiar si de cosmonautii NASA, pentru a-i proteja de radiatii si de campurile electromagnetice din interiorul navelor de zbor. Chlorella este bogata in clorofila, ceea ce o ajuta sa detoxifice si oxigeneze celulele, sa scada colesterolul, sa regleze circulatia sangelui si, chiar sa aiba un efect anticancerigen.

Reteta produsului magic include si un amestec de ciuperci medicinale care intaresc organismul, grabesc vindecarea diverselor infectii si imbunatatesc metabolismul, dar si acizi grasi cu efect anti-imbatranire atat la nivelul pielii, cat si la nivelul sistemului cardiovascular.

De ce este Magic Superfood un superaliment? Pentru ca formula contine nu mai putin de 22 extracte din fructe si plante, 25 de vitamine si minerale, Omega 3, 6 si 9, aminoacizi si enzime digestive.
Altfel spus, cu fiecare tableta ai parte de un mix extrem de hranitor…dintr-o singura inghititura!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *