Alimente care combat grasimea abdominala

Zonele abdomenului si coapselor sunt cele mai dificile atunci cand vine vorba de slabit. Daca nu vrei sa tii un regim de slabit strict sau ai un stil de viata sedentar si nu reusesti sa scapi de grasimea in exces din zona abdominala, atunci include in dieta urmatoarele alimente. Nu uita ca, pe langa o dieta variata si echilibrata, este necesar sa faci miscare in fiecare zi si sa bei o cantitate suficienta de lichide.

1.Fructe de padure

Cel mai bine e sa le consumi proaspete, si din abundenta atunci cand e sezonul lor. Include in dieta zmeura, mure, coacaze, afine, catina, fragute, macese. Sunt bogate in antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi si previn imbatranirea prematura a organismului.

In plus, contin o cantitate mare de vitamine, minerale, fibre si o substanta ce stimuleaza arderea grasimilor. Consuma-le ca atare sau adauga-le in smoothie sau iaurt.

2. Iaurt grecesc

Adauga un mix de nuci si seminte in iaurtul grecesc si bucura-te de un mic dejun delicios si satios sau de o gustare sanatoasa in timpul zilei. Iaurtul grecesc are un continut ridicat de proteine, care iti dau senzatia de satietate pe termen lung si te ajuta sa nu consumi gustari nesanatoase in timpul zilei. In plus, stimuleaza digestia si te ajuta sa elimini mai rapid toxinele din organism.

3. Oua

La fel ca si iaurtul grecesc, ouale contin proteine care te ajuta sa combati poftele alimentare si sa iti controlezi dieta pe parcursul zilei. S-a demonstrat stiintific ca persoanele care consuma un mic dejun bogat in proteine slabesc mai usor si mai rapid.

4. Ceai verde

Este recunoscut pentru beneficiile sale deosebite: accelereaza metabolismul, are un continut mare de antioxidanti, ajuta la arderea mai rapida a grasimilor si la eliminarea substantelor toxice din organism. In plus, ceaiul verde este o sursa naturala de energie.

5. Nuci si seminte

Mananca maxim o mana de nuci sau seminte pe zi. Au un continut bogat de proteine care ii furnizeaza organismului energia necesara si care te ajuta sa iei o gustare sanatoasa in locul uneia plina de grasimi si calorii. Citeste AICI care sunt cele mai gustoase si hranitoare nuci si seminte care te ajuta sa scapi de grasimea abdominala.

Ti se par utile trucurile noastre?

Incearca-le si impartaseste-ne parerea ta in sectiunea de comentarii.

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *