3 retete de SMOOTHIE cu fructe de sezon

Profita de fructele proaspete pe care le gasesti vara in piete si prepara-ti un smoothie delicios. Combinatiile bogate in vitamine, minerale, antioxidanti, proteine, fibre si acizi grasi esentiali din smoothie-uri iti asigura o nutritie completa.

In plus, ii furnizeaza organismului tau o reala doza de energie. Poti bea un smoothie in loc de gustare sau ca masa principala atunci cand doresti sa mananci ceva sanatos, sa slabesti sau sa te mentii in forma.

1. Smoothie cu pepene rosu

Pepenele rosu are un continut de peste 90% apa, fiind o sursa incredibila de hidratare. Ajuta la reducerea grasimii corporale, stimuleaza sistemul imunitar, contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar. Sustine sanatatea cardiovasculara si favorizeaza digestia.

pepene rosu

Ai nevoie de:

Mod de preparare: paseaza in blender pepenele, zeama de la lime, cuburile de gheata si pulberea pentru smoothie. La final, decoreaza cu frunzele de menta usor sfaramate in mana (pentru a-si elibera aroma placuta).

2. Smoothie cu zmeura

Zmeura este benefica in curele de slabire deoarece are putine calorii si este bogata in fibre care favorizeaza digestia. Este o sursa naturala de antioxidanti, protejeaza organismul de actiunea nociva a radicalilor liberi si scade nivelul colesterolului rau din sange.

zmeura

Ai nevoie de:

Mod de preparare: mixeaza in blender toate ingredientele si bucura-te de un smoothie delicios, sanatos si satios.

3. Smoothie cu afine

Afinele imbunatatesc capacitatea de concentrare si pot preveni aparitia bolii Alzheimer. Consumul zilnic poate reduce nivelul zaharului in sange si stabilizeaza glicemia. In plus, mentin sanatatea tractului urinar, imbunatatesc circulatia sangelui si vederea.

afine

Ai nevoie de:

Mod de preparare: amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui blender. La final, poti adauga putina miere sau frunzulite de menta.

Conceptul de nutritie TO GO SmoothieMANIA by Life Care® te ajuta sa mananci sanatos in fiecare zi, sa castigi timp liber si iti organizezi mai usor mesele.

Incearca-l si tu si bucura-te de beneficiile pe care ti le aduce o nutritie echilibrata si variata.

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *