3 secrete ale unui stil de viata sanatos

Sigur cunosti cel putin o persoana care pare sa nu aiba probleme cu silueta si care nu tine niciodata vreo cura de slabire. Care este secretul lor?

Un studiu realizat la Universitatea Cornell din Statele Unite ale Americii a ajuns la concluzia ca oamenii care nu au probleme cu fluctuatia greutatii corporale respecta 3 principii de alimentatie si stil de viata sanatos.

Afla despre ce este vorba:

Cercetatorii au demonstrat ca succesul consta in rutina. Oamenii adopta obiceiuri sanatoase, pe care le mentin cu usurinta deoarece nu le mai privesc ca pe ceva negativ (cum sunt restrictiile alimentare in diete si regimuri drastice).

Ele devin parte a rutinei zilnice, la fel ca spalatul pe dinti. Desi poate fi greu sa adopti un stil de viata sanatos, vei vedea ca daca esti dispus sa depui putin efort, totul va deveni simplu si natural, iar tu te vei simti mult mai bine, atat fizic, cat si psihic.

Rutina care iti mentine greutatea in limitele dorite

1. Nu sari niciodata peste micul dejun

Nu degeaba se spune ca este cea mai importanta masa a zilei. 96% dintre participantii la studiul mentionat anterior au raspuns ca respecta cu strictete micul dejun. Prima masa a zilei iti ofera nutrientii de care ai nevoie pentru a-ti incepe ziua cu energie.

Daca nu mananci dimineata, te vei simti obosit si vei fi mai predispus sa consumi alimente bogate in grasimi sau un pranz foarte consistent.

Daca nu stii cum sa iti faci un mic dejun sanatos si satios, descopera ce retete gustoase ti-am pregatit. Sunt usoare, fara carne si se prepara rapid.

2. Renunta la diete si regimuri

De cele mai multe ori, diete de slabit si adoptarea unor regimuri alimentare drastice si restrictive iti dau organismul peste cap. Iar tie iti este greu sa respecti regulile alimentare pe care le impun, si chiar daca slabesti, iti va fi greu sa iti pastrezi greutatea in limite normale.

Secretul este sa adopti o dieta sanatoasa, variata si echilibrata, bazata pe fructe, legume, cereale, si o cantitate limitata de proteine animale. 

Ceea ce trebuie sa faci este sa fii atent la ce mananci, sa nu cazi prada poftelor alimentare si sa nu mananci pe fond de stres sau din plictiseala.

3. Fa miscare regulat

Organismul tau are nevoie de miscare zilnica sau de cel putin 3-4 ori pe saptamana, fie ca e vorba de mers la sala, jogging sau efectuarea unor exercitii simple acasa. Cel mai bine este sa gasesti un sport care sa iti placa si sa il practici de cateva ori pe saptamana.

Miscarea iti mentine corpul tonifiat, creste rezistenta la efort, imbunatateste flexibilitatea ligamentelor si articulatiilor. In plus, iti da energie, o stare de bine, diminueaza efectele negative ale stresului si combate riscul de diabet sau boli de inima.

Descopera pachetele complete pentru 30 de zile, care te ajuta sa incepi un stil de viata sanatos:

1. Produse validate de milioane de clienti
2. Combinatii de produse recomandate si validate de nutritionisti
3. Pachete testate si validate de antrenori personali si specialisti in domeniu.

Pachet de Slabire complet pentru 30 de zile

Adina Cirjan, terapeut biofeedback: Pachetul de slabire prin efectul sinergic al produselor arde grasimile, optimizeaza intregul organism, sustine eliminarea toxinelor rezultate in urma arderii si asigura pentru o masa pe zi nutrienti vegani de cea mai buna calitate.

Alexandra Manolache, instructor de fitness: Pe langa o alimentatie echilibrata, activitatea fizica este obligatorie. Suplimentele din pachetul de slabire ne ajuta sa mentinem si chiar sa crestem masa musculara, esentiala in arderea caloriilor si ne ajuta sa sustinem activitatea fizica. Recomand 3 -4 sedinte de antrenament pe saptamana.

Pachet Energizare complet pentru 30 de zile

Adina Cirjan, terapeut Biofeedback: Pachetul Energy hraneste, energizeaza lucrand la nivel intim celular, optimizeaza metabolic si reduce stresul in acelasi timp.

Alexandra Manolache, instructor de fitness: Este ideal pentru persoanele active, care fac miscare si care vor sa-si imbunatateasca forma fizica. Acesta urmareste mentinerea si cresterea masei musculare, asigura nutrientii necesari functionarii optime a organismului si combatarea oboselii. Recomand 2 sedinte de antrenament la sala si 1-2 de jogging pe saptamana.

Pachet Detoxifiere complet pentru 30 de zile

Adina Cirjan, terapeut Biofeedback: Pachetul detox deschide calea catre o slabire sanatoasa, mobilizand toxinele din celulele adipoase, limfa si organele interne, protejand si sustinand in acelasi timp rinichii ca organe de eliminare a acestora si completand necesarul de minerale si vitamine.

Alexandra Manolache, instructor de fitness: Detoxifierea este foarte importanta in procesul de slabire. Ea are rol de purificare si activare a organelor interne. Insotita de consumul de apa si de o dieta ce contine in principal fructe si legume, este primul pas catre o slabire inteligenta si de succes. Recomand 2 -4 sedinte de antrenament lejer spre moderat pe saptamana.

Pachet Anticelulitic complet pentru 30 de zile

Adina Cirjan, terapeut biofeedback: Pachetul anticelulitic imbunateste textura tesutului cu probleme actionand local prin creme adecvate, imbunatateste circulatia, detoxifica si reduce inflamatia.

Alexandra Manolache, instructor de fitness: Tratament complet care duce la ameliorarea celulitei cuprinde exercitii de tonifiere musculara, multa apa, evitarea prajelilor, alimentele junk-food, masaj, suplimente care activeaza digestia si stimuleaza circulatia sanguina.Recomand minim 20 de minute de exercitii de tonifiere pe zi cu accent pe zonele care pun probleme.

Esti pregatit/a sa iti schimbi stilul de viata?

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *