Vrei sa dai jos cateva kg pana la Craciun? Iata ce trebuie sa faci

Nu este cazul de diete pe ultima suta de metri, nici de infometare, care are numai efecte negative asupra organismului. Fa mici schimbari in modul in care te alimentezi si vei vedea rezultatele in numai cateva zile.

Pana de Sarbatori, poti scapa de 2-3 kilograme fara efort. Urmeaza sfaturile specialistilor nostri si:

1. Fa diferenta intre grasimile bune si cele rele

Grasimile (lipidele) sunt esentiale pentru organism, asa ca nu trebuie sa te feresti de toate tipurile de grasimi daca doresti sa slabesti, sa iti mentii silueta sau sa ai un nivel normal al colesterolului.

Trebuie doar sa consumi grasimi sanatoase si o cantitate foarte mica (sau egala cu zero) de grasimi nesanatoase.

Grasimile nesaturate (sanatoase) sunt de doua feluri:

Grasimi mononesaturate: ulei de avocado, ulei de masline, ulei de susan, migdale, nuci romanesti, nuci de macadamia, caju, nuci pecan, alune de padure, masline, avocado.

Grasimi polinesaturate: seminte de in, ulei de in, seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, tofu, peste gras (hering, somon, macrou), ulei de peste, lapte de soia, nuci.

Grasimile saturate si trans (nesanatoase) se gasesc in: produsele de origine animala si in cele procesate ca margarina.

2. Bea in fiecare dimineata apa calda cu lamaie

Iti vei pune organismul in miscare, vei usura tranzitul intestinal si vei elimina toxinele acumulate din alimentatie.

O cura cu apa calda si lamaie te ajuta sa slabesti, sa scapi de retentia de apa si de celulita.

Apa calda cu lamaie actioneaza direct asupra celulelor si lupta impotriva grasimii acumulate in tesuturi, pentru ca pielea ta sa isi redobandeasca elasticitatea si frumusetea.

Lamaile contin pectina, care reduce pofta de mancare si iti da senzatia de satietate.

3. Renunta la consumul de alcool

Alcoolul contine multe calorii care te pot impiedica sa slabesti. Chiar daca nu contine grasimi, are, in schimb, 7 calorii per gram.

Continutul caloric este mai ridicat decat cel al proteinelor si al carbohidratilor, care au 4 calorii per gram. Limiteaza sau chiar elimina consumul de alcool, si iti va fi mult mai usor sa slabesti.

4. Respecta mesele principale si gustarile

Obisnuieste-ti organismul cu 3 mese principale pe zi si 2 gustari (echilibrate nutritional). Incearca sa mananci ultima masa din zi cu 4-5 ore inainte sa te culci. Renunta la dulciuri, carbohidrati in exces (produse de patiserie, paste, paine alba), sucuri.

Suplimenteaza aportul de fibre, proteine usoare si apa. Mananca variat si echilibrat si bucura-te de fiecare masa pe care o iei.

5. Fa miscare

Organismul tau are nevoie de miscare zilnica sau de cel putin 3 ori pe saptamana, fie ca e vorba de mers la sala, jogging sau efectuarea unor exercitii simple acasa.

Miscarea iti mentine corpul tonifiat, creste rezistenta la efort, imbunatateste flexibilitatea ligamentelor si articulatiilor.

In plus, iti da energie, o stare de bine, diminueaza efectele negative ale stresului si combate riscul de diabet sau boli de inima.

Iti recomandam:

Life Impulse® SlimME este un produs vegan, 100% natural, o combinatie concentrata de 4 ingrediente (ceai verde, Garcinia Cambogia, L-carnitin si cafea verde) care poate grabi metabolizarea grasimilor si poate inhiba pofta de mancare, ceea ce duce la arderea mai rapida a grasimilor intr-un mod natural si sanatos.

Life Impulse® L-Carnitine este un supliment ce poate contribui la transformarea grasimii in energie.

Acopera un spectru larg in mentinerea organismului sanatos si este recomandat in curele de slabire, in regimuri de dieta vegetariene, la persoanele cu activitate fizica si mentala intense, sportivilor inainte si dupa antrenament, cat si persoanelor cardiace.

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *