5 motive pentru o cura de detoxifiere

Ai cateodata perioade in care te ridici de la masa mai degraba obosit decat cu bateriile incarcate? In astfel de momente, sistemul tau digestiv resimte efectele negative de durata ale unei alimentatii gresite si are nevoie de un nou inceput.

Insa, nu inseamna ca vei fi nevoita sa mananci putin si rar – solutiile vin sub forma de alimente naturale, bogate in substante cu adevarat hranitoare pentru organismul tau.

Beneficiile detoxifierii pentru organism

Stim cu toti ca tentatiile culinare sunt la tot pasul mai ales vara, si stim ca se pot transforma foarte usor in mese sau gustari care dau peste cap digestia.

Daca alimentatia ajunge sa-ti consume mai multa energie decat iti ofera, atunci este momentul pentru o detoxifiere a organismului.

Detoxifierea are scopul de a curata stomacul si intestinele, ambele fiind responsabile cu procesarea zilnica a hranei. Mai simplu spus, daca ele functioneaza asa cum trebuie, tu te simti bine, lejera si plina de energie.

Insa, dincolo de acestea, detoxifierea inseamna curatarea intregului organism si chiar a mintii.

Iata 5 semne care indica faptul ca ai nevoie de o cura de detoxifiere:

metode detoxifiere

Ai in permanenta o senzatie de disconfort fizic

Digestia grea, lipsa de vitalitate si durerile abdominale sunt numai cateva dintre simptomele care iti rup ritmul si iti ingreuneaza orice activitate.

O cura de detoxifiere este ca un nou inceput: iti reda energie si poate chiar motivatia sa adopti un stil alimentar mai sanatos pentru trup si minte.

Senzatia de minte incetosata

O dieta care include numai alimente naturale, neprocesate, bogate in vitamine si nutrienti poate face minuni pentru capacitatea de concentrare.

Nu reusesti sa slabesti

Uneori, desi te straduiesti sa mananci mai putin si chiar sa eviti mesele tarzii, nu reusesti sa pierzi din greutate. Acest lucru se intampla pentru ca toxinele afecteaza capacitatea naturala a organismului de a arde grasimi.

Nu-ti poti stapani pofta de mancare

Alimentatia gresita da peste cap digestia, echilibrul hormonal si intregul metabolism si iti confera, adesea, falsa senzatia ca iti este pofta de „ceva bun”.

Sensibilitatile alimentare

Daca stomacul tau este sensibil, alimentele naturale te vor ajuta sa eviti disconfortul care apare uneori dupa masa.

Iti recomandam:

Vegan – Detox Smoothie Meal Balance® – Detoxifiere, o combinatie unica ce ajuta la detoxifierea colonului si la reducerea colesterolului din sange, usureaza tranzitul intestinal si poate reduce riscul bolilor de inima!

Este un mix de tarate de psyllium, inulina (sursa de fibre dietetice), seminte de in, ghimbir, chimen si turmeric, care previne indigestia si reduce pofta de mancare.

Prepara-l in numai 4 minute, amestecand o lingura de pulbere cu 200 ml de apa si fructe la alegere si foloseste-l sa inlocuiesti o masa obisnuita!

Life Impulse® Gel cu pulpa de Aloe Vera BIO – Detoxifiant, imunoprotector. Detoxifica organismul, mentine sanatatea sistemului digestiv, regleaza sistemul imunitar si respirator.

Este o sursa naturala de: vitamine, aminoacizi, enzime si minerale. Ajuta la fortificarea si mentinerea sanatatii sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, cu usoare proprietati laxative. Sustine sistemul imunitar, datorita proprietatilor antivirale, antibacteriene si analgezice.

Pachet Detoxifiere complet pentru 30 de zile Life Care are rol de purificare și activare a organelor interne, fiind un pas foarte important in procesul de slabire.

Elimina toxinele din celulele adipoase, protejeaza si sustine rinichii, asigura necesarul zilnic de minerale si vitamine.

Life Impulse® Super Colon Cleanse – Detoxifiant intestinal: este o combinatie de fibre vegetale, frunze de siminichie, seminte de fenicul, frunze de menta, cel mai important fiind Psyllinum Huks BIO.

Taratele de Psyllinum Huks, bogate in fibre spongioase, pot reduce pofta de mancare, imbunatati digestia si pot diminua senzatia de balonare*.

Frunzele de siminichie au calitati laxative si purgative, in timp ce L-Acidophilus este o bacterie “buna”, cu ajutorul careia ne putem mentine o flora bacteriana normala si un sistem digestiv sanatos.

Articol scris de,
Valentina Ciobanu
Brand & Marketing Manager

Alege alimentatia sanatoasa si fii in forma maxima in fiecare zi!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *