Beneficiile uleiului de canepa pentru piele

Beneficiile uleiului de canepa pentru piele

Beneficiile uleiului de canepa: pentru ca este foarte bogat in acizi grasi Omega 3, 6 si 9 si antioxidanti care iti hidrateaza pielea in profunzime si ajuta celulele sa se regenereze, are efecte vizibile pentru pielea ta.

Iti recomandam un ritual in doi pasi pentru o piele catifelata. Descopera beneficiile uleiului de canepa:

Iata cele doua produse imbogatite cu ulei din seminte de canepa care fac parte dintr-o rutina de ingrijire simpla si eficienta. 

1.Exfoliant cu acid hialuronic si ulei de canepa, Life Care®

Exfoliantul  contine cristale de zahar invelite cu acid hialuronic, ulei de canepa, ulei de migdale si vitamina E care indeparteaza celulele epiteliale moarte si hidrateaza intens pielea, lasand-o fina la atingere.

Beneficiile uleiului de canepa – secretul pentru o piele mai frumoasa

Uleiul de canepa este extrem de hranitor si ajuta la refacerea barierei pielii.

Iata cateva dintre beneficiile lui:

  • contine o cantitate considerabila de Omega -3, -6 si -9
  • este bogat in vitaminele A, E, D si cele din gama B (B1, B3, B5, B9)
  • imbunatateste vizibil pielea iritata, uscata si deshidratata;
  • poate ajuta la tratarea dermatitei atopice, psoriazisului si eczemelor
  • are proprietati anti-inflamatorii
  • se absoarbe foarte usor in piele
  • este un antioxidant cu rol crucial in procesul anti-aging.

Cremele si lotiunile de fata sau corp cu ulei de canepa pot fi folosite zilnic ca agent de hidratare pentru o piele elastica, supla si ferma.

Sunt indicate mai ales in cazul in care pielea ta este deshidratata sau sufera de iritatii ori eczeme. Canepa are proprietati regenerante care iti lasa pielea fresh si intinerita.

Alte cazuri in care poti folosi cu incredere uleiul de canepa sunt: in caz de acnee, roseata, decolorari ale pielii, pentru uniformizarea nuantei tenului.

Poti citi mai multe AICI.

Exfoliantul contine si cristale de zahar invelite cu acid hialuronic, ulei de canepa, ulei de migdale si vitamina E care indeparteaza celulele epiteliale moarte si hidrateaza intens pielea, lasand-o fina la atingere.

Acidul hialuronic – ingredientul minune pentru piele.

Hidrateaza, previne imbatranirea prematura si reda elasticitatea, reducand liniile fine aparute in special din cauza lipsei apei de la nivelul epidermei.

Acidul hialuronic (HA) este un tip de zahar gasit in mod natural in pielea noastra, care retine apa si ajuta celulele sa mentina hidratarea.

HA din corpul nostru detine de o mie de ori greutatea sa in apa, pentru a retine nu numai toata umezeala din piele si articulatii, ci si pentru a preveni evaporarea intregii umiditati.

Pe masura ce imbatranim, pierdem in mod natural colagenul si acidul hialuronic, astfel incat pielea se deshidrateaza mai usor. De asemenea, schimbarile de temperatura, poluarea, vantul sau anumite produse de ingrijire a pielii pot provoca daune in bariera de protectie a pielii.

Astfel, umiditatea din celule se pierde, iar tenul capata un aspect tern si uscat. De aceea, crearea unui regim personalizat de ingrijire a pielii cu produse hidratante pe baza de acid hialuronic poate fi foarte benefic.

Poti citi mai multe AICI.

2.Crema pentru corp, cu ulei de canepa si plante BIO, Life Care®

Beneficiile uleiului de canepa

Uleiul de canepa din compozitia cremei de corp asigura un continut special de acizi grasi esentiali precum Omega 3, 6 si 9 ce au un rol important in pastrarea nivelului optim si sanatos de hidratare a pielii.

Uleiul de jojoba Bio, uleiul de migdale Bio si uleiul din samburi de struguri Bio protejeaza pielea de deshidratare, ajuta la ingrijirea pielii uscate, iritate, regenereaza si hidrateaza intens pielea.

Uleiul de migdale, efect hidratant pentru piele

Este recomandat pentru hidratarea pielii, prevenirea aparitiei ridurilor, buze crapate, tratarea problemelor ca dermatita si psoriazis. In plus, este cel mai popular ulei de masaj folosit de terapeuti.

Proprietatile uleiului de migdale dulci

  • hidratant – imbunatateste aspectul pielii uscate si previne craparea
  • relaxant – iti detensioneaza musculatura
  • antioxidant – previne imbatranirea prematura
  • antiinflamator – reduce inflamatiile de la nivelul pielii (roseata, iritatii). Este indicat in tratamenul dermatitei, psoriazisului sau eczemelor.
  • cicatrizant – grabeste procesul de regenerare celulara
  • antiacneic – atunci cand este folosit in combinatie cu ulei esential de lamaie sau cu suc de lamaie proaspat
  • antirid

Poti citi mai multe AICI.

Uleiul de struguri are efect antioxidant

Este un antioxidant mai puternic decat vitaminele C si E. Contine un complex de substante bioflavonoide cu proprietati puternic antioxidante. Stimuleaza productia de colagen, incetineste procesul de imbatranire prematura, reduce eficient actiunea radicalilori liberi si previne degradarea celulara.

Foloseste crema de corp si exfoliantul cu ulei de canepa

si hidrateaza-ti pielea in mod natural! Bucura-te de beneficiile uleiului de canepa!

Articol scris de

Adriana Petrescu, Junior Marketing

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *